Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
od skoro imam 95 jx 3.9l 4000rc 2005 god kupiom sam ga iz jedne firme radio je transport traktor mi je original yto sa par kozmetickih razlika: zadnji most na yto su planetarni reduktori dok na case su sunke ,mehanicki shafl levom rukom dok yto 904 na rucici reduktora desnom rukom ,kontrolna tabla , turbo dok na yto postoji turbo verzija ali se retko uvoze valjda zbog problema,yto ima pomocnin hidraulicni cilindar a case nema, probleme sa kvacilom imaju oba cak in sa or luk keramickim sa 8 peraja na mom case dosta curi ulje dok je kinez {2000rc}suv ima li neko slicno misljenje
Koji je to model Case traktora ?Case nemoš usporedit s yto.
A case yx i nije neki traktor dok ovi drugi su strojevi sve ovisi o modelu i cijeni.
Koji je to model Case traktora ?
Pa mora da brani firmu kod koje je kupio traktor.Kako kazu:Svaki ciga svoga konja hvali!miroslav k Misliš da Agrovojvodina gadljiv na novce?![]()