danger
Član
nije to hehehe,meni pricas o cemu sanjam,a vidi tebe.......ja jos nemam case u avataru![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
![Osmeh :osmeh: :osmeh:](/styles/default/xenforo/smilies/poljoinfo/icon_biggrin.gif)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Firma vam je malo jaca a za servis da ne spominjem pokazali ste se na Case-u iz mog mesta.Malo pojasnjenje sta nam se desilo:
Nakon 10 godina uspešnog poslovanja na tržistu Republike Srbije, deo VAIT d.o.o. je preuzet od strane
TITAN Machinery, američka kompanija koja se kotira na NASDAQ (njujorškoj) berzi. Ona će nastaviti
zastupanje CASE IH opreme ali sada zahvaljujuci visegodisnjem iskustvu i snazi TITAN Machinery, s jos
boljom ponudom opreme, delova i jos boljim servisom.
Firma vam je malo jaca a za servis da ne spominjem pokazali ste se na Case-u iz mog mesta.
Kolega ima jx 95 koji posle pet godina koriscenja ima nepinih 1000 sati dakle traktor ne radi puno. Prosle jeseni mu se pojavio problem da mu hidraulik kada je podignuta bilo kakva masina koja je prikljucena za traktor jednostavno "cupka" trza. Traktor su servisirali iskljucivo ovlasceni serviseri iz Vait-a celo vreme. Posto nije hteo sada da doceka prolece tako da hidraulik trza pozvao je Titan Masineri da izadju i da naprave traktor (naravno o njegovom trosku posto traktor nije vise u garantnom roku). Posle par nedelja su dosli,poceli da rastavljaju traktor i rastavili ga i konstatovali su kvar na hidraulicnom cilindru u sistemu(klip hidraulike) po njihovim recima traktor je povukao "spen" iz prikolice. Dok su rastavljali traktor toliko su bili "STRUCNI" da su uspeli da polome sofersajbnu prilikom podizanja kabine. Hidraulicni cilindar kosta kod njih 85000 hiljada dinara,a soferka 73000 hiljade izlazak na teren do Bezdana 13000 hiljada dinara. Posto su zajebali stvar sa soferkom,ponudili su coveku da bira sta zeli da mu se uracuna u garantni rok,on je izabrao klip. Covek ih vija telefonom kada ce doci opet da zavrse traktor oni se ne javjaju na tel,kada su se javili onda su poceli da pricaju neku pricu kako oni nemaju jos neki kod za nabavku delova i sta ti ja znam. Toliko o ozbiljnosti firme "Titan Maschinery". Jedne prilike sam bio po originalni filter za ulje za taj traktor,kod njuh u firmi,stajao sam tamo u kancelariji celih 20 minuta,niko mi nije rekao dobar dan.