Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li neko od clanova ima maxsuma 5150, imam u planu da ga kupim a neznam puno o njemu.
Da li Vi sutra dolazite za N.Becej sa vasom firmom?Nema tu sta da se brani kobelco compressors kosta 1500 eura + transport plus carina plus ugradnja (koja traje dva dana)=1980 eura + drzavi drzavno PDV. Jako je puno to je tacno. Culi smo za Tetjen pa pokusavamo da tu stavku ucinimo jeftinijom. Cena jeste 28888+pdv sa uskim tockovima a 29500+pdv sa sirokim to je cena koja je u Vaitu ako sam dobro razumeo vec 5 godinu a na tu cenu se ne dodaje nista vise nego samo kompresor. Inace kompresor je uracunat u cenu traktora svih proizvodjaca stim sto je cena ugradnje veca nego sto smo je mi stavili. NPR ukoliko neko zeli da zameni tockove, a u fabrici su tockovi postojeci vec namontirani fabrika nam tih pola sata zamene naplati 400 eura mozete onda da zamislite koliko bi kostala montaza kompresora koja traje dva dana.
Gde u Opovo, u AGROS? Oni su uzeli Magnuma 340?Ne dolazim moram da idem u Opovo hocu da vidim prezentaciju novog Magnuma 340 u radu. Mislim da Karanfil dolazi sigurno.
29500 eura je za jx95 kojI SE SKLAPA U TURSKU ja sam kupio model iz ITALIJE MNOGO DRUGAČI U SVEMU A NARAVNO I SKUPLJI 33500 BEZ PDVNema tu sta da se brani kobelco compressors kosta 1500 eura + transport plus carina plus ugradnja (koja traje dva dana)=1980 eura + drzavi drzavno PDV. Jako je puno to je tacno. Culi smo za Tetjen pa pokusavamo da tu stavku ucinimo jeftinijom. Cena jeste 28888+pdv sa uskim tockovima a 29500+pdv sa sirokim to je cena koja je u Vaitu ako sam dobro razumeo vec 5 godinu a na tu cenu se ne dodaje nista vise nego samo kompresor. Inace kompresor je uracunat u cenu traktora svih proizvodjaca stim sto je cena ugradnje veca nego sto smo je mi stavili. NPR ukoliko neko zeli da zameni tockove, a u fabrici su tockovi postojeci vec namontirani fabrika nam tih pola sata zamene naplati 400 eura mozete onda da zamislite koliko bi kostala montaza kompresora koja traje dva dana.