Zzivice kad budes imao vremena javi se da te naucim bar kako lepo da uslikas neku masinu,a za komentare mislim da nema bas puno nade.mirmag je napisao(la):Zzivice,lep je nema sta,ali su tvoji komentari i dalje glupavi...
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Zzivice kad budes imao vremena javi se da te naucim bar kako lepo da uslikas neku masinu,a za komentare mislim da nema bas puno nade.mirmag je napisao(la):Zzivice,lep je nema sta,ali su tvoji komentari i dalje glupavi...
![]()
mirmag je napisao(la):Zzivice,lep je nema sta,ali su tvoji komentari i dalje glupavi...
![]()
Jesi ti video taj plug izbliza?zzivica je napisao(la):nemojte samo plakati gledano traktor od 130 ks nije za 4 brazde a a onaj novobecejac sa 105 konja vuce 4 brazde
Verovatno nije hteo da na slici bude i Steyr koji je bio iza Case-a.North ARMY je napisao(la):Zzivice kad budes imao vremena javi se da te naucim bar kako lepo da uslikas neku masinu,a za komentare mislim da nema bas puno nade.mirmag je napisao(la):Zzivice,lep je nema sta,ali su tvoji komentari i dalje glupavi...
![]()