sova
Član
Pa ja ne radim puno zemlje, a kolko sam vidio svi imaju na forumu te bicikle vecinom 539, a istovremeno pljuju po njima.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znači ja jok dobijam. Nisam uzeo pljeskuZlatno pravilo sajma je da traktor dobije neko ko je samo svratio da pojede pljeskavicu
Kod njih sam uzeo vazdusni filter za 549, nasisao se prasine i oribao karike.Na žalost Mikron je postao fušeraj sa filterima...
Kupio filtere ulja.... U 3 kutije ima odgovarajuće gumice i bakarne podloška u 4 kutije nije bilo, a isti filter.... Ja im javio, oni kažu nemoguće je da se to desi....
Vazdušni filter na kombajnu provukao prašinu na fini za manje od 5h rada.... A nije ni bilo prašine....
Filter goriva košta više od te pumpe vode, ne mislim ništa loše ali to je više nego povoljno. Pišem za Deutz traktor.Sve zavisi od potrebe i broja radnih sati koji se prave tokom godine.Kad smo kod cena delova, recimo pumpa vode za S44 motor koštala je oko 11.000 dindži made in Tešanj i jedva je iskopao pošto su uglavnom no name proizvodnje.Za Deutz pumpa vode koštala 6.200 dindži, okrenuo nekoliko brojeva telefona i rešio problem za 2 sata.
Brašo, mi smo i na Fleetguard iz Almexa naletali na škart robu, u pitanju je filter goriva za Perkins motore.Fleetguard filteri. Almex i Anavi