Ih kolega nemoj preterivati rus nema ni retrovizor . Čestitke.Gledam ovu treću sliku pa između Pume i Rusa skoro i da nema razlike jeste da rus nema teg al puma nema tablicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ih kolega nemoj preterivati rus nema ni retrovizor . Čestitke.Gledam ovu treću sliku pa između Pume i Rusa skoro i da nema razlike jeste da rus nema teg al puma nema tablicu.
Paore jel taj menjač (PS) u maxxumu?Svidja mi se ta puma samo moj bi izbor uvek bio neki PS menjac. Koliko god da je ova Cicijeva varijanta laksa za voznju mislim da je klasican PS menjac jos uvek nenadjebiv.
Na 8cama kod JD menjac zadnji strada, a to je posle jako puno sati. Mislim da je ista situacija i kod Kejsine.
Imas dva(tri) tipa u maxxumu. PS dva tipa full PS ili sa rang brzinama koju sa PS polovis i naravno CVT...Paore jel taj menjač (PS) u maxxumu?
E ovakav bi mi legao .
Koliko ima cilindara? I kakav je tip menjača kod njega?
E ovakav bi mi legao .
Koliko ima cilindara? I kakav je tip menjača kod njega?
Javi kad može na častEvo me javljam se
U pitanju je Puma 225 sa CVT menjacem.
da i sve brzine bez kvačila .4 ranga sa po 4 brzine ?
4 ranga sa po 4 brzine ?