matkoviczoran1
Član
Koja cena je cena za Pumu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Grunt za te novce bolje možda uzeti neki novi Turkiš u klasi, naravno ako dodaš još koju hiljadu.
ja mislim da se na njemu menjac dobro umorio od drndanja napred-nazadDa ako moze da nategne razliku ja sam pisao za slucaj da mu je plafon caseA stvarno ne izgleda da je izraubovan
Kod nas je preovladala navika da se sve moze popraviti,navikli smo na imt i rusa.Ovde je to malo skuplje i nema majstora koji to umeju
Menjac i hidrauliku je veoma skupo remontovati a skoro i da nema majstora za to.
Uglavnom su to samouki kovaci a sad ovi mladji su kao neki IT-e strucnjaci sa lap topovima.Polazim od sebe kao primer,pomalo se razumem ali bas me nesto i neide majstorija na novijim masinama Naravno imali smo ovde velikog strucnjaka Korisnika koji je umeo samo da priča i da zamenjuje filtere i semeringe.Za johana ima majstora ali cene su astronomske a za ovo ostalo jeftinije je prodati masinu nekoj novoj naivciniIma majstora svakojakih samo onih deklarisanih da znaju ovo raditi je veliki znak pitanja.