MOMOSARIC
Član
Jel to nemaš "španer" na desnoj polugi ? Kod mene nije došao , pa se pitam jel to neko skinuo ili možda tako ide ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
I neki JD tipa 6810 nemaju jedan spaner fabricki.Jel to nemaš "španer" na desnoj polugi ? Kod mene nije došao , pa se pitam jel to neko skinuo ili možda tako ide ?
Ima li gde setova za reparaciju ili novi cilndar a trazim? Vidim da Pan Motor ima dosta delova za njihov program.Gumice glavnog kočionog cilindra. Ulje u kočnice bi trebalo da ide LHM a u menjač STOU.
Kao i 69xx... To im je dodatna oprema.I neki JD tipa 6810 nemaju jedan spaner fabricki.
Samo brusilica. Novi kraj poluge saka elektroda i mirna ruka postenaNego kad smo već kod poluge , na lijevoj polugi mi se pojelo da tako kažem ležište kugle kačenja , odnosno "kuka" , radjeno je sa neodgovarajućom kuglom vjerovatno pa se kuka raskovala i sada kugla bočno ispada ako me razumijete . Jel neko radio popravku toga ? Jedan stari majstor mi rekao da uzmem neki feder 5-6mm i parče federa-opruge navarim bočno na polugu sa strane kuke .