markojx
Član
zadnjeg jx 95 sam ja uzeo u titanu puna cena 34000 eura sa pdv pre dve godine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Znaci u prevodu pouzdan i dobar traktor (jx95),pikiram ga jedno vreme vec pa svaki savet i iskustvo dobro dodje
Draganče,doaziš na skup?Posle se vi smejte kada neko kaze da je 558 najbolji traktor
Drugar ima 105,140 i 155.Da rade dosta rade ali ja sam se gledajuci te traktore jako razocarao.Kvarova koliko hoces.Kako manjih i banalnih do vrlo ozbiljnih.Cene delova zestoke bez obzira koliko zemlje radis.Izlasci servisera skupi.Cak i kad dodju u privatnoj reziji je dranje.
Snage nemaju koliko se hvale.To maximalno pa nominalno to je prica za budale.Ili ima 140ks ili nema.
Rus ili kinez je daleko od kejsa ali ja mislum da ni on nije bas neka kupovina ni nov a kamoli polovan.
Ja imam stariji model i ne znam sta da kazem.Diklofen sto kaze je dosta upravu.Serviseri i ceo servis im je los a delovi nedaj Boze kako su sskupi.Sto se tice kvaliteta nisu losi ali daleko su od fendta kojeg mstram za najboljeg .U klasi su clasa mozda su bolji za nijansu ali losiji od johna....