Case

Хладњак за целу серију 5100 не битно од модела јер су исти за све моделе, кошта око 700 евра ганц нов. Исто тако споне које мени требају су 90 евра комплет. Исто тако цена електро вентила је нешто више од 50 евра по комаду. Јуче контактирао ту фирму одговорили ми после непуних сат времена да шаљу делове за Србију без икаквих проблема...значи фирма је јевропејска...

Moze neki kontakt te fitme ili ime?

Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока

Cena je bezobrazna. Takva bahtost, strasno. Primera radi hladnjak za kombajn zapadnog proizvodjaca, gde je motor 250 ks kosta 1000 evra.

Хладњак за целу серију 5100 не битно од модела јер су исти за све моделе, кошта око 700 евра ганц нов. Исто тако споне које мени требају су 90 евра комплет. Исто тако цена електро вентила је нешто више од 50 евра по комаду. Јуче контактирао ту фирму одговорили ми после непуних сат времена да шаљу делове за Србију без икаквих проблема...значи фирма је јевропејска...
Daj kontakt te firme ...mozda imaju i delove za ostale proizvodjace..

Послато са Tab2A7-10F

Ne brini necemo ga uvoziti.

- - - - - - - - - -

Nema potrebe za vredjanjem, ako neodgovora cena ne moras da kupis.
Naravno da necete uvoziti i naravno da to nece niko kupiti.Izgubili ste kompas a uzgubicete i trziste polako takvom cenovnom politikom ili tacnije takvim budalastinama.Zaboravili ste onu zlatnu "kupac je uvek u pravu".Siguran sam da to znaju iz centrale ,brzo bi zavrsili pricu.Siguran sam da ce za to biti prilike.Ovo vam ovde dodje kao lepa reklama .

Slobo.................... Ako ti nije hitno i mozes da cekas naruci sa ebay-a. Cena mu je 375 eura + naravno transport, carina, pdv. Ako ne odgovara hladnjak mozes u roku od 30 dana da trazis povracaj novca. Nema Srbije na spisku gde salju ali treba proveriti mozda hoce. Ako nece ima Hrvatske na spisku pa nadjes nekoga sa foruma na ciju adresu da posalju i kasnije pokupis od njega.

Evo ti link http://www.ebay.com/itm/52771-Case-International-Radiator-IH-5120-5150-/131600520902

Stalno mi je temp bila visa ,sve sam cackao i na kraju da ispregledamo hladnjak iznutra.Odnesem ga na ciscenje kad on pun nekog sranja kao da su se izmesala dva antifriza koja se ne mesaju....i kad ga taj procackao temp padne drasticno jer je bio dosta zapusen ali ga i razcacka papocne da curi.Drzao ga kamenac nvr.A cudo uvek bio antifriz.

Фирма коју сам контактирао ради искључиво са деловима за интернационал и кејс тракторе. Цена хладњака коју сам навео је са све транспортом и дажбинама у србији...

9
Imam Case 5140, 93 godište. Pokazivač temperature na instr.tabli je izražen u kvadratićima (10 kvadratića). Počinjem oranje u drugoj/trećoj (oko 6.5km/h), pa kada pokazivač temperature ode na 6 kvadratića, prebacim u drugu/drugu i pokazivač temp.se spusti na 4-5 kvadratića.

Koja je normalna radna temp. u oranju (izražena u ovim kvadratićima). Ako se vidi slika, desno na slici je temperatura, levo je gorivo.

- - - - - - - - - -

I
9
Imam Case 5140, 93 godište. Pokazivač temperature na instr.tabli je izražen u kvadratićima (10 kvadratića). Počinjem oranje u drugoj/trećoj (oko 6.5km/h), pa kada pokazivač temperature ode na 6 kvadratića, prebacim u drugu/drugu i pokazivač temp.se spusti na 4-5 kvadratića.

Koja je normalna radna temp. u oranju (izražena u ovim kvadratićima). Ako se vidi slika, desno na slici je temperatura, levo je gorivo.

Slobo.................... Ako ti nije hitno i mozes da cekas naruci sa ebay-a. Cena mu je 375 eura + naravno transport, carina, pdv. Ako ne odgovara hladnjak mozes u roku od 30 dana da trazis povracaj novca. Nema Srbije na spisku gde salju ali treba proveriti mozda hoce. Ako nece ima Hrvatske na spisku pa nadjes nekoga sa foruma na ciju adresu da posalju i kasnije pokupis od njega.

Evo ti link http://www.ebay.com/itm/52771-Case-International-Radiator-IH-5120-5150-/131600520902

Ovi sa linka salju samo u UK(_Velika Britanija) i USA, nista dalje cak ni najvece zemlje EU(pretpostavljam da tu imaju skladista robe).

Постоје ту граничници за то његово зелено поље, тј радну температуру од до а у облику су топломера. Један је скроз доле нацртан и у њега стану три коцкице и један скроз горе у кога исто тако стану три коцкице. Радна температура му је све између тога. Тј преостају му 4 коцкице које представљају зелено поље или радну температуру...најпожељније би било да му је показивач на 4 коцкици па чак и 5...

Da li je neko uporedjivao cene NH i Case naspramnih modela? Vidim da kod nas u selo stizu u poslednje vreme samo Case, a NH ima svega 2 od kojih je mladji iz 2010. godine...

Nazad
Vrh