Case

Ovaj optum mi je lepsi od fendt-a,a gledao sam i neki snimak gde se trkaju fendt 928 i optum 270 vuku isti prikljucak amazone cirus od 3m(mislim da se tako zove) ovaj optum je oduvao fendta

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

Мој кометар #3005, је управо тај снимак и та трка два конкурента, али право да ти кажем, Фендт је имао доста уже гуме, а то значи много у раду...И није прикључак био 3м већ 5м...И ниеј фендт 928 већ је реч о фендту 828...

Da zato sam i napisao. Fendt 930 u selu je uzet nakon sto su imali na probi 936. Odlucili se na slabiji zbog menjaca. Tako da u tim snagama je bitnije menjac, hidraulika, oprema uopste kao i masovnost proizvodnje. Ipak su to traktori koji se slabo kupuju i u svetu.

Бојчетићу, па баш и није тако да се ти трактори купују мало по свету. Купују се они доста, јер да се не купују не видим разлог зашто би кејс правио овакав трактро, а у понуди има магнума од 300кс. И управо је ово нека златна средина што се тиче величине и снаге трактора.

- - - - - - - - - -

Нашао сам цену Џонија 7250Р у францији 2014. године када се појавио. Права ситница 181 000 евра...
http://www.terre-net.fr/guide-machinisme/fiche-technique-tracteurs-john-deere-7250r-2014/f6233t0

Онда Оптум није ни скуп, а изгледа да је то и био циљ кејса да нарпави конкурента по нижој цени од Џонија и Фендоње, како би им откинуо део тржишта...

Само за тебе закрове маљенкиј....

И шта ово показује, ама баш ништа....Ви се спрдате са тим 5140, а ја се уверио колко тај трактор има снаге, јер сам летос радио са њим. Ону моју тањирачу вукао је малко спорије од мог 5150, а кад би је закачио за тог џонија пропишо би мајчино млеко....

Nazad
Vrh