Case

Darko-broj sati,odrzavanje,kvarovi,kako si snagom zadovoljan...koja cena novog je bila?

Sati malo vise od 2100, s tim sto je prve dve godine dosta manje radio nego sad. Samo redovno menjanje ulja i filtera. Uvek evro dizel i samo gas. Cak mu je i akumulator i dalje u funkciji. Traktorom sam prezadovoljan. Izuzetno univerzalan traktor. Cena je bila 26000 evra pre sest godina.

Da li je neko radio sa Mx100 ili Cx100? Vidim da setrazi za njih 15-16 hiljade sa kasikama. Ovde kod nas u Srbiji. A oni 5140,/su stariji modeli pa se cene toliko, pa mi malo cudno. Jel ovi Mx100 I Cx 100 imaju neku manu ili? Inace su oko 2000. godista.

Taj Mx100 sa kasikom se toliko naradio da mu je dusa vec u nosu.Taj prednji utovarivac vredi oko 2500e ako je bar sa jednim prikljuckom pa ti onda proceni vrednost traktora.

Tačno je to što je Nikola napisao, imao je oko 400 rč kada je menjan ležaj na poluosovini a model je 105 ks star 2 godine.

Ja se nadam da jedan brend neće dopustiti da proizvodnja u nekoj južnoj , istočnoj ili Azijskoj zemlji uruši njegovo ime i sruši mu rejting, e sad što se tamo većinom proizvode skromniji modeli sa manje dodatne opreme i snage to je već stvar tržišta i poslovne politike, ali se nadam da im ipak ta oznaka koju nose na sebi garantuje nešto, e sad ..ko će ga znati , dok ne proba i uporedi!?

Nazad
Vrh