I gde je tu seljak Vlado ???
Onaj što u tvom ataru ima 400ha zemlje ???
Onaj što u tvom ataru ima 400ha zemlje ???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
... ove naše znamenite akademike, koji celu karijeru 'smrde' u onoj njihovoj akademiji (u koju, uzgred rečeno, ulaze preko veze). Nezapamćen je slučaj neke korisne akcije koju su inicirali za narod koji i njih nosi na leđima.
Ali, po običaju, ne talasaju mnogo, pa su društveno neprimetni, i onda nemaju problema za svoju 'egzistenciju' u svom 'klubu' akademika..
Da smo bar indoktrinirani pravim knjigama, učenju i čitanju uopšte bilo bi dobro. Mi smo trenutno najobičniji beskičmenjaci, bez stava, bez mišljenja. Da bi neko imao muda i petlju, prvo mora da ima kičmu, da bi mu došli nervni impulsi iz muda. Ne znam kako drugačije objasniti ovu tiraniju vlasti koju trpimo i te sve idiote koji se pojavljuju na malim ekranima. Nad nama se trenira strogoćom, ljudima se preti, ljude zastrašuju i to oni koji nemaju znanja, šuplji su na sve strane, ali su podobni. A seljak je posebna priča i nemam sada inspiraciju da elaboriram šta bi sve mogli i trebali da urade seljaci u Srbiji.Što bi prost narod rekao: Nema budale bez školovane budale..
Kako postajem stariji, sve sam svesniji pogubnog uticaja mnogih knjiga, a svi smo vrlo rano indoktrinirani da treba što više čitati po svaku cenu.