Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Имам једну брескву која од љетос смолави. А преродила је ове године. Љетос сам видио смолу на деблу, а сада сам примјетио смолу и на тањим гранама и гранчицама. Кора на деблу око смолавог подручја је поцрнила. Бресква је редхевен посађена прије четири године. Не знам да ли да је чупам или посјечем па да оставим виноградарска да тјера.
Имам једну брескву која од љетос смолави. А преродила је ове године. Љетос сам видио смолу на деблу, а сада сам примјетио смолу и на тањим гранама и гранчицама. Кора на деблу око смолавог подручја је поцрнила. Бресква је редхевен посађена прије четири године. Не знам да ли да је чупам или посјечем па да оставим виноградарска да тјера.
fantazija je bujna sorta zutog mesa krupnih plodova zri 0ko 25 avgustaDanas uzeo i posadio par stabala breskve Red Haven i nektarine Fantzija pa me interesuje kakve su ovo sorte ako n
eko ima. Jel valjaju
Ево слике брескве пуне смоле.