sibili
Član
Bravo Mina cestitam, pusti ih da se odmore ali ih sutra cesto zadajaj da sto pre ocvrsnu. Da li znas ko im je otac, trebalo bi da prenese lepe osobine na njih. Daj im multivitamine i neka su sa srecom. I kod mene mnogo ubedljivo vodjstvo curica 10-3 . pozz.

,i da dvoje slabijih je izasla sa onom posteljicom ili kosuljicom kako se vec zove, uglavnom hocu da kazem da nije bilo ovog foruma da bi ja danas vjerovatno izgubila jarice...jer sam tu naucila da ih iz toga trebam brzo izvaditi...i jednom sam cak morala presjeci i pupcanu vrpcu....iskustvo stresno da se opisati ne moze....ali eto samo se nadam da ce se izvuci...u toku noci cu biti budna i ici barem na svaka dva sata ih dizati da jedu ali samo uzmu malo gutljaj ili dva i ispuste..nadam se da ce sutra malo stati na nogice i oporaviti se ...e ako bi mi neko mogao reci samo koliko cesto da ih stavljam da jedu znaci i ako nece da jedu koliko cesto da im nudim i ako jedu koliko cesto trebaju....pa eto hvala za sve 

Kazu obavezno izmuzavanje svako vece do poslednje kapi bez obzira sto ga nema puno i sto oni sisaju!