Sava21
Član
Pa kao kvrzica otp.velicine oraha.U svakom slucaju hvala na trudu,sad bar imam nade da je sjagnjena.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Pa gledaj ovako ... Stomak je jedan od presudnih faktora za to da li je ovca sjagnjena ... Ali neki put i ne mora da znaci .. Mene su dve dviske iznenadile , celo leto sam ih pazio i gledao da li ce da se ojagnje .. sa 8 meseci sam ih pustio kod ovna isto nisma vidoe da li je skakao ali ih je jurio .. One u septembru vec bile 7 mesec sa ovnom i nista ... Za dva dana je jedna spustila vimence i ojagnjila jednu devojvicu malu a druga je malo kasnije isto takoo iznenada ...... Jel su sada sa ovnom tvoje dviske ?
Dex cestitam,mozes nam i ti postaviti slike,vidim da si iskusan ovcar.tako i ova moja posle par dana nasilnog zadajanja jagnjeta postepeno ga je prihvatila i sad stalno mekece za njim.
kakva je vulva crvenkasta ? Jel mozes okvirno da napipas vimence , ne znam kako da obajsnim ono sto ja pipam i gde pipamm ... ali tamo gde treba da bude vime kad aprelazis sa stomaka ka vimenu jel osetis promenu pod prstima ?
neka je sa srecom kolega.ne mogu a da vam ne kazem da imam potpuno istu ovcu kao sto je ova vasa i sa istim jaganjcima kao da su klonovi,samo se moja ojagnjila pre 4 dana.
Hvala. Ovca je melez Idf, parena je Idf ovnom, stara je oko 4 godine. U junu prošle godine je dala 2 muška kod mene a prethodni vlasnik reče da je i kod njega davala blizance.O,lepo,cestitam svima.Mihajlo,moze li koji podatak o ovci,jel imala ranije trojke?
Koleginice 1,35 i nije loš procenat, posebno što ste početnici u poslu(nemojte mi ovo uzeti za zlo).Što se tiče zaštite i jagnjenja svi mi moramo malo biti i veterinari, jer ako čekamo "profesionalce", ode mast u propast.