Šošara
Član
Posto niko ne pokusava da dam odgovor.
Najbolji porodiljski instrument je vesta porodiljceva ruka.

Najbolji porodiljski instrument je vesta porodiljceva ruka.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Blazena moja ruka he he. naime kako ja iman lopatu Alije SirotanovicaŠošara je napisao(la):Posto niko ne pokusava da dam odgovor.
Najbolji porodiljski instrument je vesta porodiljceva ruka.![]()
![]()
brundalo je napisao(la):Blazena moja ruka he he. naime kako ja iman lopatu Alije SirotanovicaŠošara je napisao(la):Posto niko ne pokusava da dam odgovor.
Najbolji porodiljski instrument je vesta porodiljceva ruka.![]()
![]()
![]()
to san ja vadija i okreta janje sa 3 prsta
![]()
Čugi je napisao(la):Da sam pročitao post ranije to bih ti i odgovorio.![]()
vla je napisao(la):Kad sledeci put organizujete kviz, najavite.
Gde su nagrade?
vla je napisao(la):Dovodim trubace da odsviraju "Izgubljeno jagnje" i pronadjemo nagradu.
Sledeci put spremam razanj.
Ajmo nesto ozbiljno raditi.
Posle jagnjenja, kada odbijate jagnjad, imate li iskustva sa ishranom mlecnom zamenom i koju vrstu koristite?
brundalo je napisao(la):Ajde zivota ti otvori temu pod naslovom ishrana i odbice janjadi pa ovo prebaci tamo. Bit ce preglednije. a onda cu se i ja ukljucit u raspravu jer je vrlo interesantna![]()
Ne kasne nego si ti slabo radijaDejanjika je napisao(la):Danas mi se ojagnjila još jedna ovca i ima dve curice, a ne znam šta je sa ostalim ovcama, baš kasne sa jagnjenjem.