dejantmitrovic
Član
Odg: Borovnice
Jedan od najboljih treseta je litvanski treset ako se dobro secam njegova ph je 3,5
Jedan od najboljih treseta je litvanski treset ako se dobro secam njegova ph je 3,5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dejantmitrovic je napisao(la):Jedan od najboljih treseta je litvanski treset ako se dobro secam njegova ph je 3,5
Tacno tako. Piljevina stvara humus prilikom raspadanja, a svi ostali elementi se dodaju kroz sistem za navodnjavanje i preko lista. Zasad je dobrom stanju i ove godine je dosta cvetnih pupoljaka vidljivo na svim izdancima. Po mojoj proceni trebalo bi da bude od 300 do 500 kg na onim sadnicama na kojim ostavim rod. Ovo kazem iz razloga sto sam prosle i pretprosle godine zrtvovao rod zarad povecanja zelene mase zbuna. proslogodisnje slike sa zasada mozete pogledati naDobro dosao takodje .ako sam dobro razumeo (da uprostimo) ti fahticki si zasadio borovnicu u piljevini . Opisi malo ako mozes kakve su sada jesu li u dobrom stanju,kolike su velicine ...