futurefarming
Član
Sviđaju mi se klasteri sa treće slike i (ako dobro vidim) dupli kapljači. Mislim da nisam pitao gazda Dejana koje su sorte u voćnjaku(?).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
neznam tacno za nadmorsku visinu ali otprilike 100-150mPozdrav svim forumasima, narocito mom zemljaku Mladenu.Ove godine ce konacno biti neka berbica, ostaje da vidimo kakva ce biti cena.Dal ce se formirati realno ili ce biti kao sa malinom.
Mislim da je gajenje iz semena jalov posao(mada nikada se ne zna), ali kada se zasad ubokori moze se godisnje proisvesti neka kolicina sadnica koje poteraju iz zila .
dejantmitrovic na kojoj nadmorskoj visini ti je zasad i kada procenjujes da ce poceti berba?
sorte su brigita i bluecrop,a creva se prvo bila okiten sa kapljacima od4 l na sat pored biljke ali prosle godine bila susa pa cale se uplasio da nije dovoljno pa smo stavili i obicne trake sa druge strane misleci da istera samo do zime ali funkcionise i ovako za sada i nadalje.Sviđaju mi se klasteri sa treće slike i (ako dobro vidim) dupli kapljači. Mislim da nisam pitao gazda Dejana koje su sorte u voćnjaku(?).