Borba protiv pacova u svinjcu 🐀🐀🐀

Ali teze uocis uopsta dali ima sta
Гледао сам неки тест. Овакав шетач једноставно подиже са земље обично, провидно стакло и нестаде испред термалца. То ме је мало разочарало па сам закључио да у ратним условима треба имати оба с' тим што би на оружје монтирао термал а око врата пасивни ИЦ доглед.

Al jedan na dan bi bilo vec ozbiljno :osmeh:
Samo se naoružaj strpljenjem i napravi zalihu Brodisana mm 25 crveni,moraš redovno da ih hraniš jer gamad prvo pravi zalihe, pa onda jede.

A najbolje je da probaš da nadješ leglo, pa onda nadješ nekog sa terijerima i zabava može da počne.

Ja sam muku mučio jer im leglo bilo na placu pored u jednoj staroj zarasloj šupi, sam Bog zna koliko sam otrova i dijabola potrošio.Dok sadašnji komšija nije kupio plac i krenuo da ruši, to je bio horor.Ali bar se terijeri lepo igrali, od tad nema ni jednog.

Има нешто у томе, откад сам донео маче и одгајио је (ова преживела) већ дужи временски период нисам видео пацова. Мишеве је почела да лови и њих нити видим нити чујем. Само видим да се игра са њим док јој кокошке не отму ловину.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ja evo ne znam, imam čardak kukuruza u klipu, uvek par tona jecma, zita u dzambo vrećama... Koncentrat za svinje, ima svašta... Ali pacova nisam video ne pamtim, miševa ima malo ali nije strasno.

Naidje period kad se namnozi miseva i pacova pa onda odjednom utihnu, da li ih kakva bolest potamani ili sta bude uglavnom tako opazam da periodicno raste i smanjuje se pojavljivanje glodara...
Pogotovo miševi. Nije bolest nego oni jednostavno imaju kratak vek (oko godinu dana) tako da kad se desi da ima ta neka godina odgovara iz ovog ili onog razloga, oni se prenamnože, a posle jednostavno ostare i ciknu.

Код мене хаос од пацова, до, сада скоро 10000дин потрошено, на отров. И пар дана нису дирали оне желатин чак и,х нисам ни, видео. Таман се обрадовали да смо, их, решили, кад оно поет најезда. Јбт она кантица тих желатина 1000дин можда има 1кг у њој. Имам јазавичарку пуштену она јадна тамани све што ухвати али крећу се свукуда па не може ни да их похвата све. Имам поред комшију држи Мангулице па храну сипа свугде по земљи, а код њега немају где да се сакрију па то, изгледа све код мене се нагнездило. Мораћу, сам сада да им спремим отрова имам бродисана замештати са кукурузом и додати, једну конзерву сардине због мириса и укуса и тиме их хранити.

Kod mene je bilo umereno dal miševa ili pacova. Dok sam držao u kukuruz u klipu više jer se tamo pravili legla. Zanimljivo kad bi bilo pacova u kukuruzu ne bi bilo miševa. Zadnjih 2 godine mislim da nisam vide ništa. pacove obično samo čujem. Retko ih vidim.

Ne znam dal ste gledali ove likove. Eto rešenja. Nabavite par ovih vidri- nercova. Malo ih utrenirate i rešen problem. Kakva mačka, gledaj šta radio ovo. A kad se namnože možete i ženi da sašijete skupocenu bundu. ;)

Право чудо да нема трихинеле у таквим условима.

Само нам још тај ђаво треба, смрад је неподношљив. Прошле године у августу их је претерао и сада је ту брља кроз коју једва одрасла крмад иду. Зимус су му се прасићи да или у том муљу и глибу чим је отоплило смрад се шири километар у пречнику.

Треба добро обратити пажњу, свиња веома лако стигне пацова, поготово на отвореном. То су идеални услови да се запати трихинела.

Nazad
Vrh