Borba protiv pacova u svinjcu 🐀🐀🐀

Да ли поред тих отрова које поједу имају могућност да пију воде?

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
a ima u svinjcu, u jednom delu su mali kanali za tecni deo osoke, to ne mozem nikako spreciti da ima vode iako je mokraca
Ja sam pršle godine eliminisao 50tak komada uz pomoć Ratimora-meki mamak.

U samoj prostoriji gde su svinje postavio sam pacolovku. Ona je plasticna i uspesno hvata pacove. Opruga je dosta jaka tako da nemaju sanse da pobegnu ali sam je vezao kanapom jer odskoči kada se aktivira.
Imas neki link ili ko prodaje pacolovku?
Кажу када по дану видиш пацова онда их у леглу има више од хиљаду.
Verujem
Postoje parcolovke , prije ih je bilo , imao 5-6 komada kuci , otac stavljao u oluke , ali ih je zavezao zicom. Samo sto moze da polomi prste pa je ukljicivanje najbolje nogom.
Ako moze neki link ili ko prodaje?
Ja to polako resavam vazdusnom puskom isto su poieli tog ratuika neznam ni ja koliko sa puskom nema razmisljanja dal je majko il nije

Послато са 21061119DG помоћу Тапатока
To bi trebao jedino vazdusni mitraljez da izmisle kod mene
Uzmite otrov kod ove firme, redovno hranite gamad i neće biti problema.
Ne radi link mi?

Brate samo im kupuj ratluk ali samo crveni nemoj one plave,zelene ili kakve sve ima i davaj im dokle god jedu i mora da crkavaju

Ја једне недеље их храним црвеним ратлуком, а онда следеће им бацам онај плави и цркавају изузетно добро. Ја то и у комбајн набацам нек имају да се служе јер им јазавичарка неда да шетају земљом.

Веома битно је да ако поједу било какав мамак не пију воду. Тиме пониште ефекат отрова 80-90%. Скоро сам видео пар комада пију воду из појилице за живину. А поред квочка са пилићима, не дирају их.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

moje iskustvo je takvo da se kao najbolje resenje pokazao ovaj metod: pronadje im se mesto kuda prolaze redovno tj.mesto gde ulaze u rupe i nocu izlaze po hranu. Ja ga licno zaspem zemljom pa ako je sutra otrpan to je to. Onda pravim mesavinu brasna i onog crvenog praha u odnosu otprilike 200 gr brasna na jednu kesicu. Ovome dodam kasiku secera i to je to. Redovno sipam ovu mesavinu na rupu ( kasicicom) i svaki dan pratim sta se desava. Treba biti uporan i strpljiv. od avgusta postavljam otrove po citavom salasu i okopu i broj aktivnih rupa sam sveo na 1 a bilo ih je 3-4. Iskustvo sa onim vrecicama je takvo da oni to nose kao ludi ali jako su pametni i skladiste ih u rupama a kada ce ih pokesti sam bog zna. Ovako sitno pripremljen otrov moraju jesti na licu mesta a odlozeno dejstvo otrova garantuje da ce se veliki broj njih otrovati. Isto radim i sa misevima kojima treba 3,5 dana od postavljanja mamca da pocnu ugibati. One peletirane otrove takodje odnose i skladiste bez neke sigurnosti da ce ih pojesti... Ne volim ih ni videti i zato sam bas posvecen njihovom tamanjenju.

Brate samo im kupuj ratluk ali samo crveni nemoj one plave,zelene ili kakve sve ima i davaj im dokle god jedu i mora da crkavaju
Nije bas tako ispalo, kazem ti 15 kg su verovatno razneli i i dalje odnose, bude dgde koji osusen da se nadje ali slab efekat jer uvek imaju vode da piju kod svinja i zivine, zato se vise nadam nekakvoj pacolovki

Nesto ovog tipa cu verovatno probati napraviti:

Brodisan meki mamak, resio mi te zgadije. Trujem redovno, pa ih nemam vec neko vreme.

Послато са 23124RA7EO помоћу Тапатока

Ја сам некада мешао брашно, гипс и со. Остављао им по ћошковима и сваки дан сам их скупљао по дворишту. Јели су ту мешавину као луди и цркавали.

Nazad
Vrh