Uzmite otrov kod ove firme, redovno hranite gamad i neće biti problema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
a ima u svinjcu, u jednom delu su mali kanali za tecni deo osoke, to ne mozem nikako spreciti da ima vode iako je mokracaДа ли поред тих отрова које поједу имају могућност да пију воде?
Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока
Imas neki link ili ko prodaje pacolovku?Ja sam pršle godine eliminisao 50tak komada uz pomoć Ratimora-meki mamak.
U samoj prostoriji gde su svinje postavio sam pacolovku. Ona je plasticna i uspesno hvata pacove. Opruga je dosta jaka tako da nemaju sanse da pobegnu ali sam je vezao kanapom jer odskoči kada se aktivira.
VerujemКажу када по дану видиш пацова онда их у леглу има више од хиљаду.
Ako moze neki link ili ko prodaje?Postoje parcolovke , prije ih je bilo , imao 5-6 komada kuci , otac stavljao u oluke , ali ih je zavezao zicom. Samo sto moze da polomi prste pa je ukljicivanje najbolje nogom.
To bi trebao jedino vazdusni mitraljez da izmisle kod meneJa to polako resavam vazdusnom puskom isto su poieli tog ratuika neznam ni ja koliko sa puskom nema razmisljanja dal je majko il nije
Послато са 21061119DG помоћу Тапатока
Ne radi link mi?Uzmite otrov kod ove firme, redovno hranite gamad i neće biti problema.
Nije bas tako ispalo, kazem ti 15 kg su verovatno razneli i i dalje odnose, bude dgde koji osusen da se nadje ali slab efekat jer uvek imaju vode da piju kod svinja i zivine, zato se vise nadam nekakvoj pacolovkiBrate samo im kupuj ratluk ali samo crveni nemoj one plave,zelene ili kakve sve ima i davaj im dokle god jedu i mora da crkavaju