Borba protiv pacova u svinjcu 🐀🐀🐀

Ali teze uocis uopsta dali ima sta
Гледао сам неки тест. Овакав шетач једноставно подиже са земље обично, провидно стакло и нестаде испред термалца. То ме је мало разочарало па сам закључио да у ратним условима треба имати оба с' тим што би на оружје монтирао термал а око врата пасивни ИЦ доглед.

Al jedan na dan bi bilo vec ozbiljno :osmeh:
Samo se naoružaj strpljenjem i napravi zalihu Brodisana mm 25 crveni,moraš redovno da ih hraniš jer gamad prvo pravi zalihe, pa onda jede.

A najbolje je da probaš da nadješ leglo, pa onda nadješ nekog sa terijerima i zabava može da počne.

Ja sam muku mučio jer im leglo bilo na placu pored u jednoj staroj zarasloj šupi, sam Bog zna koliko sam otrova i dijabola potrošio.Dok sadašnji komšija nije kupio plac i krenuo da ruši, to je bio horor.Ali bar se terijeri lepo igrali, od tad nema ni jednog.

Има нешто у томе, откад сам донео маче и одгајио је (ова преживела) већ дужи временски период нисам видео пацова. Мишеве је почела да лови и њих нити видим нити чујем. Само видим да се игра са њим док јој кокошке не отму ловину.

Послато са 2406APNFAG помоћу Тапатока

Ja evo ne znam, imam čardak kukuruza u klipu, uvek par tona jecma, zita u dzambo vrećama... Koncentrat za svinje, ima svašta... Ali pacova nisam video ne pamtim, miševa ima malo ali nije strasno.

Naidje period kad se namnozi miseva i pacova pa onda odjednom utihnu, da li ih kakva bolest potamani ili sta bude uglavnom tako opazam da periodicno raste i smanjuje se pojavljivanje glodara...
Pogotovo miševi. Nije bolest nego oni jednostavno imaju kratak vek (oko godinu dana) tako da kad se desi da ima ta neka godina odgovara iz ovog ili onog razloga, oni se prenamnože, a posle jednostavno ostare i ciknu.

Nazad
Vrh