Bora

Odg: Bora

Ti si jos i dobro prosao...

Duka,nemogu da verujem 2400e,ali svašta je moguće,gde samo nađe takvog da toliko plati:haha: :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1298895996[/time]

Našao je on mene, dolazio par puta i tražio da mu prodamo traktor, i tako malo po malo nagovori nas i nađemo se na 2400...

Dukanac je napisao(la):
Našao je on mene, dolazio par puta i tražio da mu prodamo traktor, i tako malo po malo nagovori nas i nađemo se na 2400...
Šta da ti kažem,znaš i sam da si prošao više nego dobro,nesvakidašnje :cao:

+73 de YU 5 DR

Jedna mala primedba.Trebalo je članove OTC malo označiti, obelžiti, nedostaju pozivni znakovi.Neke od njih čujem ali ne znam koji su.
Ujedno i jedan info za komšiju - besplatan info.Svaki dan 21 h MEZ 145350 Valjevski sked ili sked 014 večeras 36-ti po redu.Ima nas svako veče od 15 - 20.Javi se + 7 3

valjevac je napisao(la):
+73 de YU 5 DR

Jedna mala primedba.Trebalo je članove OTC malo označiti, obelžiti, nedostaju pozivni znakovi.Neke od njih čujem ali ne znam koji su.
Ujedno i jedan info za komšiju - besplatan info.Svaki dan 21 h MEZ 145350 Valjevski sked ili sked 014 večeras 36-ti po redu.Ima nas svako veče od 15 - 20.Javi se + 7 3 @Valjevac,hvala na pozivu na Valjevski sked,ali za sada nemogu vam se pridružiti.Razlog je jer mi je Yagi antena fiksirana,sa usmerenjem na Beograd i Novi Sad,negde između,i dosta je nisko,tako da Valjevo u direktu,nema šanse.Kad malo otopli,montiraću rotator,pa će posle biti po izboru.U svakom slučaju pozdravljam sve učesnike skeda,preko tebe.A što se tiče ove grupe sa slike,ja ih poznajem samo nekolicinu :cao:

Dobro komšija Boro.Sačekaćemo lepše vreme da se te antene montiraju pa da te čekam istom mestu.U međuvremenu treba da proradi Maljen na 145750 i lokalni repetitor na 145612,5 ovih dana pa se čujemo.Hvala na javljanju.
+73
yu 5dr

Valjevac YU5DR,ako otvaraš 6X na Ceru,možemo i tu da se čujemo,ali da dogovorimo vreme,jer ja sam slabo uključen na 2m.

Uploaded with ImageShack.us Pozdrav YU5DR-YU2TB 73 Bora :cao:
Post je spojen: [time]1301423125[/time]

Uploaded with ImageShack.us

Danas po podne,svraćali kod mene naši članovi Kosjerac i Galki,pri povratku sa Rumskog vašara. :cao::ppozdrav:

Poslednja izmena:
Sutra stiže ovaj stabilni motor marke "Ježek" u moju skromnu kolekciju.Više slika na prethodnoj stranici

pozz nego sta je sa onim snimkom o traktorima sto su ti hteli narezati

Obaveštavam posetioce ove teme da je gore pomenuti motor sa slika,juče konačno stigao.Nesto slika od utovara ima,ali nemogu nesto da ih prebacim iz telefona u komp.Kad mi to uspe,postaviću ih.

Posto su prilikom prebacivanja na novi forum svi klipovi postali neaktivni,stoga sam ih ponovo postavio na zahtev vise nasih clanova.

Nazad
Vrh