Bora

Pozdrav svima!
Svaka čas...taj jest da je star, a tepaš mu kao eksponat...ali kad se ta sredi, može raditi dugo dugo godina! Neznam zašto je šlepan, ali verovatno postoji neki kvar? Al ti motori su jako izdržljivi i pouzdani u radu.
Ajd nek ti je sa srećom...srećno šarafanje
Živ bio...
pozdrav joe!
p.s. - Ako treba imam priručnike za motore LDA 91/96/97

Pozdrav svima!
Svaka čas...taj jest da je star, a tepaš mu kao eksponat...ali kad se ta sredi, može raditi dugo dugo godina! Neznam zašto je šlepan, ali verovatno postoji neki kvar? Al ti motori su jako izdržljivi i pouzdani u radu.
Ajd nek ti je sa srećom...srećno šarafanje
Živ bio...
pozdrav joe!Traktor je stajao na jednom salašu,kako se kod vas kaže,nije mogao niko da ga upali već duže vreme.A došlepao sam ga zato da se nebi zezo tamo u pustari,jer nije daleko od Šapca samo 10 km.A bacao je i ulje svukud,i na auspuh,vidiš na slici kako je mastan od ulja.Nediram ništa do po Uskrsu,a onda prvo paljenje.Hvala za ponuđene priručnike,ako mi zatrebaju javiću ti se.

@Landinidrajver,hvala za je lepe slike! Ali koliko ja vidim to postrojenje je dobro očuvano i kompletno je.Svaka čast za snimke.

Ma nažalost, nisam imao priliku porazgovarati s vlasnikom, ali prijatelj mi kaže da je motor neispravan. Ako budem uspio stupiti s njime u kontakt, pitat ću ga za instrukcionu knjigu, jer navodno ima još jedan motor... Valjda je i neke papire dobio s njime. Nemogu utvrditi starost drobilice, nije baš moje područje, ali bi rekao da je negdje blizu Arana, pa se nadam da je kupio novo i jedno i drugo.

...Cika Boro,isao sam danas da islikam parni valjak koji se nalazi u Krasavi....evo slika.....(izvinjavam se mozda je malo i ruzno ali nisam hteo da skidam sa njega bila je jedna umrlica na njemu ali nadam se da to nije veliki problem)
2uf565i.jpg

kb9a88.jpg

Nazad
Vrh