Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Prosto neveroatnozokidrum je napisao(la):Ti si jos i dobro prosao...
Šta da ti kažem,znaš i sam da si prošao više nego dobro,nesvakidašnjeDukanac je napisao(la):Našao je on mene, dolazio par puta i tražio da mu prodamo traktor, i tako malo po malo nagovori nas i nađemo se na 2400...
valjevac je napisao(la):+73 de YU 5 DR
Jedna mala primedba.Trebalo je članove OTC malo označiti, obelžiti, nedostaju pozivni znakovi.Neke od njih čujem ali ne znam koji su.
Ujedno i jedan info za komšiju - besplatan info.Svaki dan 21 h MEZ 145350 Valjevski sked ili sked 014 večeras 36-ti po redu.Ima nas svako veče od 15 - 20.Javi se + 7 3 @Valjevac,hvala na pozivu na Valjevski sked,ali za sada nemogu vam se pridružiti.Razlog je jer mi je Yagi antena fiksirana,sa usmerenjem na Beograd i Novi Sad,negde između,i dosta je nisko,tako da Valjevo u direktu,nema šanse.Kad malo otopli,montiraću rotator,pa će posle biti po izboru.U svakom slučaju pozdravljam sve učesnike skeda,preko tebe.A što se tiče ove grupe sa slike,ja ih poznajem samo nekolicinu![]()
Galki,hvala na poseti,bio sam zatečen,ali mi je drago što ste svratiliDanas po podne,svraćali kod mene naši članovi Kosjerac i Galki,pri povratku sa Rumskog vašara.![]()
Galki snimak i tekst su na 17 stranici,ali posle ovog prebacivanja vidim da je mrtav?Azašto,verovatno zna onaj ko je prebacivao?pozz nego sta je sa onim snimkom o traktorima sto su ti hteli narezati
Obaveštavam posetioce ove teme da je gore pomenuti motor sa slika,juče konačno stigao.Nesto slika od utovara ima,ali nemogu nesto da ih prebacim iz telefona u komp.Kad mi to uspe,postaviću ih.