Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
@Savo,evo što ja znam o ovom traktoru,ja ću ti i napisati.Hanomoag R217 je dobar i kvalitetan traktor,delova jedino u Nemačkoj,ili da pasuješ sam,proizvodio se od 1957-59 godne,a ima 17 ks.Hanomag R217E ima 19 ks i rađen je od 1957-59 godine i Hanomag R217S 19 KS rađen od 1959-62,svi su teški po 1200 kg i max.brzina 20 kmhsavoris je napisao(la):možda mi neko pomogne u ovoj temi pošto oltajmeristi je prate
imam ponudu za konkretno ovaj traktor , HANOMAG R217
ima li neko malo više saznanja o njemu , najviše me interesuje mogućnost nabavke rezervnih dijelova ?
![]()
Tačno tako,čovek se zove Mirko i ima traktorski servis na periferiji Kragujevca.Uvek oglašava po nekoliko starih malih traktora,a ima nešto i u delovima,ali ja još nisam video da je prodavao Hanomaga.Iako se za neki traktor nađe po nešto traži mnogoBela B. je napisao(la):Cao
Ima jedan covek u Kragujevcu,gde mozes svasta naci.Ima otpad starih nemackih traktora,popravlja te masine,obnovi rezervne delove,i prodaje delove i nove i polovne. broj telefona:034-384030 ili 034-390122.
Uvek oglasava u Novosti oglasi
Pozdrav Bela
Attila M. je napisao(la):Sve mi je jasno sem jedne stvari... Šta su to "Praci" koji očin-klinac?![]()
Attila,to je verovatno greška,garantovano prodaje prasice,kao onaj što je napisao da prodajr traktor Porshe,a on stavio Форше,ćirilicomAttila M. je napisao(la):Sve mi je jasno sem jedne stvari... Šta su to "Praci" koji očin-klinac?
A traktor je baš fino upakovan! Sviđa mi se!![]()
Isidore,takvih traktora je puna Šumadija,a i šire,i služili su za košenje,malo troše a kose superisidor je napisao(la):ko uopste kupuje takve traktore pitam se i p kojoj ceni se prodaju
Savo dobro si rekao,potkrala se oglašivaču greškasavoris je napisao(la):Attila M. je napisao(la):Sve mi je jasno sem jedne stvari... Šta su to "Praci" koji očin-klinac?![]()
možda praSci![]()
Vršalica je Engleske prizvodnje,marke Mc Cormick iz 30-ih prošlog vekadipl.seljanka je napisao(la):hvala punojel imate neku ideju o godistu za vrsilicu mozda? pitam onako