Bora

Odg: Bora

N.A. sta se hvalis moj imt je 66 godiste i jos uvek kadar da radi :cao:

North ARMY je napisao(la):
Znas kako Peto sto vise godina to manje i sporije taka tak ::namigivanje:: :ppozdrav:
::super:: ::super:: :cvetic: :cvetic:
Post je spojen: [time]1284252934[/time]
Post je spojen: [time]1284285409[/time]

Jedan snimak [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=M1EqWDwiQeA [/youtube]

@Kiraj,jedan ali vredan ::novac:: Hvala ti što si posetio ovu temu,a i za ovaj prelepi snimak ::svaka cast:: a i kombajn ti je dobar u onoj drugoj temi :ppozdrav:

zokidrum je napisao(la):
Istorija..... (mislim na snimak). ali bez starca nema udarca!!
Jeste Zoki,meni se mnogo sviđaiu :cao: dal što su moji vršnjaci ili su stvarno lepi :haha: :haha:

Cika Boro bio sam u NS institutu na danima NS polja i bile su sve njihove masine tamo parkirane za obilazak,dok je malo vise godina parkiran jedan Lanz Buldog kog sam jedino slikao od celog dogadjaja a posto telefon nema memorijsku karticu pa ne mogu da ga spojim na komp i prebacim slike cim napravim neku semu kako da prebacim kacim ovde slike. :cao:

:D HvalaN.A što si se setio mene,biće mi drago da vidim taj stari traktor ::svaka cast:: jel bio još neko od naših forumaša na toj manifestaciji :cao: jedva čekam da vidim taj Lanc Buldog :ppozdrav:

Hvala za link,traktor je odličan,ali cena nema veze sa njim :udri: traktor kao pogonsko gorivo koristi benzin-petrolej.Na benzin se upali i radi malo dok se ne zagreje,zatim se prebaci na petroleji radi dalje sa traktorom ::namigivanje::

Čika Boro, evo jedan old-tajmer iz vremena kada se uz vozačku dozvolu i registraciju morao nositi i oružni list. :haha:
Zamislite koliko bi danas koštalo svako pojedinačno paljenje ovog čuda! :D

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=S1rc3AmX0XQ[/youtube]

To je veoma interesantno.Taj traktor je engleski Marshall,sličan kao Lanz bulldog,ali modernije izvedbe.Taj start nem kod nikakvih traktora samo kod Marshalovih.Ako si video to je metak iz lovačke puške,samo nije popunjeno sa kuglicama.To može i napuniti kod kuće,kao su radili nekada i možda i danas,lovci.

@Attila, he he,zaista je fora :haha: :haha: znao sam za taj traktor odavno,ali uvek mi je zanimljivo,kad ga ponovo vidim.pogotovo na Jou tube ::svaka cast:: ::svaka cast::
Post je spojen: [time]1284748453[/time]
To je veoma interesantno.Taj traktor je engleski Marshall,sličan kao Lanz bulldog,ali modernije izvedbe.Taj start nem kod nikakvih traktora samo kod Marshalovih.Ako si video to je metak iz lovačke puške,samo nije popunjeno sa kuglicama.To može i napuniti kod kuće,kao su radili nekada i možda i danas,lovci.
Da Bela to je Field-Marshall ::svaka cast:: za poznavanje ove oblasti,jedini traktor koji se pali na ovaj način,uvek će mi biti smešno :haha: :haha: :haha:

Napokon da i ja ispunim obecanje. :D
mmbcxf.jpg

I opet me internet zeza i ne mogu da okacim preostale 3 slike... :zli: :zli: :udri: :udri: :udri:

North ARMY je napisao(la):
Napokon da i ja ispunim obecanje. :D
mmbcxf.jpg

I opet me internet zeza i ne mogu da okacim preostale 3 slike... :zli: :zli: :udri: :udri: :udri:
N.A hvala na ispunjenom obećanju,a još više za sliku ovog prelepog traktora ::svaka cast:: ::svaka cast::
Post je spojen: [time]1284923574[/time]

napred ima letnje gume a nazad zimske sad ce morati da stavi i napred zimske od 1-og novembra.

Nazad
Vrh