Bora

Odg: Bora

Kod onog derikože preko puta gligić pumpe, da nisi štogod trgovao kodnjega skoro sam uzimao neke gume u diona tehnik i dođe čovjek kupuje gumu za potingerov sakupljač i kaže trgovcu otkazala na prvom otkosu a bila ko nova i priča kako ih je ovaj nahvalio a ono tamo za ručna kolica :haha:. Trebao bi za vikend ili početkom iduće sedmice prema dole pa slikam.

poljoprivrednik u pokusaj je napisao(la):
Kod onog derikože preko puta gligić pumpe, da nisi štogod trgovao kodnjega skoro sam uzimao neke gume u diona tehnik i dođe čovjek kupuje gumu za potingerov sakupljač i kaže trgovcu otkazala na prvom otkosu a bila ko nova i priča kako ih je ovaj nahvalio a ono tamo za ručna kolica :haha:. Trebao bi za vikend ili početkom iduće sedmice prema dole pa slikam.
posle DAF-ovog servisa odma desno i dolazis ravno na kapiju.
Trgovali smo nesto, nije bilo lose

Bela B. je napisao(la):
Fantastičan je taj Lanz.Takav lep primerak nema više u srbiji.Sve na njemu je originalno,csak i plug je nemačko proizvodnje.Takvu mašinu lako bi mogli obnoviti,i doterati u super ispravno stanje.U nemačkoj može dobiti svih novih delova,čak i limariju.
Ljudi!Tražim stare magnetno paljenje,bilo kojeg tipa,može i traktorski,a uglavnom jednocilindrični me interesuje.Može i neispravne,nekompletne.
Da traktor je potpuno originalan,a i dobro je očuvan ::svaka cast:: velika je šteta što tako stoji kao eksponat,u smislu ne pali se da bi se motor očuvao :udri: :udri: Što se magnetnog paljenja tiče,ja nemam a ako negde naiđem bićeš obavešten na PP :cao: mislim da će i ostali članovi isto postupiti :ppozdrav:

Evo jedan PORSE prodaje se 1000 e.
1zungx.jpg

Bravo Mladene,znači ima ih i u Prnjavoru ::svaka cast:: Ovaj je sa jednim cilindrom,boja mu nije originalna,ali svejedno ::namigivanje::

Mladene,evo i jednog na benzinski pogon,a i na petrolej.Traktor je marke Mineapolis sa kraja 40-ih i početka 50-ih godina prošlog veka.Baterijsko paljenje 6 Volti :cao:

Uploaded with ImageShack.us

Traktor je na 30 km od mene,neznam dali je na prodaju :cao: o tome na PP ::namigivanje::

Post je spojen: [time]1285532006[/time]

ajde pošto borinu temu pretvorišmo u oldtimer temu (nadam se da se ne ljuti) da i ja bacim jednog ''starca'' koji se prodaje
kramer 1 klip, 25ks , dvosmijerna hidraulika , 5 sporih 5 brzih (podatci prodavca) cijena 1000 evrova
slika-0-2010-09-1285577258-velika.jpg

Savo naravno da se neljutim,a kako bih kada volim stare mašine,drago mi je da si postavio ovde,a takođe što ih još uvek ima u priličnom broju ::svaka cast:: ::namigivanje::

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4_BbSTJPepA[/youtube]
evo i ja naidjoh na nesto zanimljivovrsljajuci po youtube :cao:

Nazad
Vrh