Odg: Bora
Znas kako Peto sto vise godina to manje i sporije taka tak

Znas kako Peto sto vise godina to manje i sporije taka tak

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
North ARMY je napisao(la):Znas kako Peto sto vise godina to manje i sporije taka tak![]()
![]()
Mora da radi kad mu je gazda majstorgalki je napisao(la):N.A. sta se hvalis moj imt je 66 godiste i jos uvek kadar da radi![]()
Peto1 mi smo van konkurencjepeto1 je napisao(la):Nas omladinac Bora i ja smo jos tariji pa jos uvek radimo.![]()
Jeste Zoki,meni se mnogo sviđaiuzokidrum je napisao(la):Istorija..... (mislim na snimak). ali bez starca nema udarca!!
Da Bela to je Field-MarshallBela B. je napisao(la):To je veoma interesantno.Taj traktor je engleski Marshall,sličan kao Lanz bulldog,ali modernije izvedbe.Taj start nem kod nikakvih traktora samo kod Marshalovih.Ako si video to je metak iz lovačke puške,samo nije popunjeno sa kuglicama.To može i napuniti kod kuće,kao su radili nekada i možda i danas,lovci.
N.A hvala na ispunjenom obećanju,a još više za sliku ovog prelepog traktoraNorth ARMY je napisao(la):Napokon da i ja ispunim obecanje.
![]()
I opet me internet zeza i ne mogu da okacim preostale 3 slike...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zoki mašine su tvoja specijalnostzokidrum je napisao(la):Zacetnik istorije opasnih poljomasina...............