Odg: Bora
Bela B. je napisao(la):
O,taj Guldner je fantastičan motor.Izgleda da je totalno fabričko sve na njemu.A taj Sendling bi bio lep i redak motor,ali ako dobro vidim fali mu dosta delove,ili ste skinuli već?

Da li možete mi nabaviti negde livene točkove za kolicu motor,slične kao ispod vašeg motora ima.Potrebbno mi je dve manje,i bilo koliko komada većeg dimanzija.Ne mogu naći nigde u otpadima
Gulldner je kompletno originalan,imam čak i njegovo originalno postolje,teško preko 50 kg,slikaću ga dok ga pronađem

A na Sendlingu,fali paljenje i karburator i naravno zablokirao je od korozije.Ovakvih točkova retko ima i ovde,ovi su moji od zaprežnog špartača,ali ću motriti ako naleti
Post je spojen: [time]1283592934[/time]

,divim se vasem radu i kolekcionarstvu odusevio sam se kada sam video traktore kako su izgledali pre nego sto ste ih sredili. Vidi se da ih radite iz puno ljubavi i volje pozdrav od Nenada iz Nisa.
Pozdrav Nenade,drago mi je kad se neko mlađi pojavi koji voli ove starine,a evo ti si jedan od retkih,čestitam i

treba dosta rada i truda,a to neide ako nešto nevoliš
Post je spojen: [time]1283625800[/time]