Odg: Bora
@marko d,kao prvo hvala ti što si posetio moju temu
taj traktor Zettelmeyer,nije neki raritet,i ova cena od 6.188 je previsoka i za njhove uslove
Ja imam u kompu preko 30.000 slika,uglavnom starih traktora.Tako da sam viđao i starije verzije Zettelmeyera

@Zokidrum,ja sam uglavnom kupovao traktore u lošem stanju
veliki je izazov,od ničega napraviti nešto,i još da ide
sve je skupo,što treba kupiti.Ja sam se trudio da svaki deo i sklop bude u funkciji,ali ne samo da može da ide ulicom.Ali da nedužim,takve traktore moraš od A do Š da pretreseš.Ulje u motoru menjaču i reduktorima,nezna se šta je,obično su sipali prerađeno svugde
Novo sam kupovao što sam našao,većinu sam pravio iznova itd.Sve sam radio sam,otkud sad znam koliko je to koštalo

jedan sam traktor,nedavno prodao tamo kod tebe u Zrenjanin 
@Ivan 533,hvala na poseti i poydrav ya tebe.
to što me pitaš je relativna stvar .Ja sam mojeg platio 500E,a bolje što nemam sliku,kako je izgledao,jevtinije nemože,jer on je težak od 2.300 do 2.500 kg,zavisi ima li hidrauliku itd.pa vagu kad ga daju dobiju tu negde.Ako je u voznom stanju oko 1.000E

@marko d,kao prvo hvala ti što si posetio moju temu

Post je spojen: [time]понедељак, 02. август 2010. 14:12:12 MST[/time]
_________________________________________________@Zokidrum,ja sam uglavnom kupovao traktore u lošem stanju

Post je spojen: [time]понедељак, 02. август 2010. 23:20:58 MST[/time]
_________________________________________________@mims,baš mi je drago da i tebe vidim ovde,jesi li našao nešto zanimljivo za tebemims je napisao(la):Piše da vredi 6188e

Post je spojen: [time]уторак, 03. август 2010. 08:39:44 MST[/time]
_________________________________________________@Ivan 533,hvala na poseti i poydrav ya tebe.