Bora

Odg: Bora

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OChNnvkSzuQ[/youtube]

Evo napokon stigao je i prilog televizije sabac...iako je bio u DVD formatu bilo ga je nezgodno uploadovati na Youtube, ali uz pomoc unuka sam uspeo. :D

Ne pratim ovu temu, ali eto je večeras pročitah i šta da kažem...

Majstor Boro, svaka čast. :bravo:

Hahaha! I ovako mali prilog je bio dovoljan da čika Bora postane slavan maltene kao Merilin Monro! Telefon mu otad garant zvrji bez prestanka! :D

Attila M. je napisao(la):
Svaka čast, čika Boro!!! :ppozdrav:
Attila M. je napisao(la):
Hahaha! I ovako mali prilog je bio dovoljan da čika Bora postane slavan maltene kao Merilin Monro! Telefon mu otad garant zvrji bez prestanka! :D
@Atila,hvala,ma kakva slava u ovim godinama,ali meni je drago da ljude zanimaju ovakve stvari.Preko 50 ljudi je dolazilo do sada,slikaju,snimaju itd. :ppozdrav:

E, neka vala! I treba ljudi da vide te stvari!
Samo nemojte ništa da prodajete, koliko god vam nudili! Greota bi bila...
Mada... Ako se radi o nekom milionskom iznosu... Džaba, treba misliti i na unuka hahaha! ::namigivanje:: :D

Hvala Branko,pa navrati češće i u ovaj kutak :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1279545840[/time]
Post je spojen: [time]1279578548[/time]

Nadajmo se što pre! :D Samo tako nastavite, čika Boro! :ppozdrav:

@Attila,hvala za intezivnu posetu ovoj temi,a naravno i za podršku :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1279608610[/time]
@Attila,imam ja još materijala za ovo,ali sa ovima iz TV Šabac,dogovorio za jesen,biće i novih momenata :cao:

Drago mi je, čika Boro! U zdravlju doživeli i taj prilog da pogledamo! :ppozdrav:

He he Attila,ima jedna veća kolekcija,koja nije vezana za ovaj mašinski hobi.To stoji u depou,i čeka da dođe do izražaja,nemogu da otkrivam o čemu je reč,nebi bilo zanimljivo :haha:

Stari novac? Markice? Šta-šta? :D
Ja imam kolekciju starih novčića i novčanica još iz doba Austrougarske, pa one ogromne banknote iz doba Kraljevine SHS, Italijanski novac iz drugog svetskog rata, jedan nemački novčić iz doba Trećeg Rajha... A od negde je zalutao i mali bakarni Indijski novčić. :) Jednom ću vam sve to pokazati. :)

A sad idem polako, za sat i po mi počinje prvi ban od 24h, a možda ga i produže - baš me briga. Taman da se odmorim od svakojakih "ljudi".

Sve najbolje, čika Boro! I do prekosutra da ste nabavili neko drugo traktorče pa da ga tu ošacujemo! :D

Lepo,lepo,nije važno šta i koliko imaš,važno je da imaš volje i afiniteta za to ::svaka cast::

Igore hvala za posetu ovoj temi :cao: a i drago mi je da ti se ovo sviđa :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1279845733[/time]

Uploaded with ImageShack.us

Post je spojen: [time]1279878451[/time]

Uploaded with ImageShack.us Sve je lepo,samo obratite pažnju na oglasnu tablu,jer je traktor na prodaju :haha: :haha: :haha:

Savo,Porshe je cenio 1700E :cao: Možda bi čovek dao i za manje,kaže nema kupaca,samo pitaju,i odoše dalje kriza za ::novac::

Čika Boro koje godište je ovaj "forše" :haha: Nisam nikad video ovakav traktor, vidi se da je lepo sredjen... :ppozdrav:

@Dukanac,he he Porše je čini mi se 1959 godište,ali jbg.nema papire,nemožeš ga registrovati :nono: a šteta lepo je sređen.Porše nije redak traktor,ima ga po celoj Srbiji,baš me čudi da ga nisi video :ppozdrav:

Nazad
Vrh