Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dejan26 je napisao(la):Vec 3 dana imam neresiv slucaj i ludim.Ovca 18 dana do jagnjenja,vec 3 dana ne jede nista,ne preziva,nema izmeta,naduvena,uvek isti obim stomaka i ujutro i uvece i tako vec 3 dana,nema temperaturu,burag nije atonican,cak se na momente vide intenzivni pokreti buraga u levoj gladnoj jami....Ovca je do nedelje isla na pasu,na pasi je slabije pasla poslednjih 7 dana i cesto legala,ali je prezivala pa sam mislio da je to zbog plodova jer je malo kraca i ogromna,ima sigurno 2-3 jagnjeta,i svako jutro i vece tih 7 dana sam joj davao kad dodje sa pase malo sena i po 300gr kukuruza u zrnu i jela je kao vuk sve do ned ujutro i od tada nista....E sad sto me najvise buni ona nije nevesela i potistena kao druge ovce sa indigestijama....Davao sam joj neosaningetst,sikavet,kvasac-sodu,U venu sam joj do metamizol,sa opusti burag,i u venu glukozu,bojim se da ne ode u toksemiju-ketozu...i nema efekta....pocinjem da sumnjam da je nesto pojela(kanap,najlon.....) pa da se na napravio neki bezoar i zapusio je....imao sam takav slucaj pre kod ovna...Ako neko ima neki predlog neka kaze....jer se jezim od pomisli da ce "OTICI".![]()