Gorski Car
Član
Pitanje za sve: Da li koristite zemljisnu hemiju u vocnjaku, tj posle obrade i frezovanja vocnjaka da li prskate zemljisnim herbicidima protiv pojave novih korova?
Poslednja izmena:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Da li koristite zemljisnu hemiju u vocnjaku, tj posle obrade i frezovanja vocnjaka da li prskate zemljisnim herbicidima protiv pojave novih korova?
Za sada kosim i ne koristim hemiju i mislim da cu u buduce napraviti dodatak na tarup da uskace u vrstu ili poseban prikljucak za taj deo u vrsti. Ostalo se kosi. najbolje bi bilo freza.Pitanje za sve: Da li koristite zemljisnu hemiju u vocnjaku, tj posle obrade i frezovanja vocnjaka da li prskate zemljisnim herbicidima protiv pojave novih korova?
И ја има ових инсеката, али никако да нађем који суEvo još koja slika ovog insekta, ako neko može da pomogne da ga raspoznamo i kaže da li je štetan ili ne. Hvala
Na svakom srablu ima po 2-3. Čak sam zatekao dve na "gomili"
Jocica, Zrenjanin, pretpostavljam da je zemljište više pH vrijednosti. To djeluje kao nedostatak gvožđa. Slično je i nedostatak Zn na početku.. Za prvu ruku tretirati đurivima sa gvožđem. Dalje gledano, spuštati pH vrijednost zemljišta, đubri ureom slobodno. Opet, iznio sam pretpostavke, na osnovu simptoma i tvoje lokacije, za detalje, ako ti se isplati, uradi analizu zemljišta, biće ti sve rečeno.
Ovo drugo, na višnji, nije mi najjasnije, moguće da je monilija, ali nisam siguran.
KOmadara, Paliic, opet je u pitanju cikada. Sad da li je štetna ili ne, ne možeš biti siguran. Liči mi na rogatog cvrčka, ali boja ne odgovara...