Tintoreti
Član
Obavesti ga najljubaznije da nesto preduzne po tom pitanju ako nece onda preduzmi radikalne mere. jeste surovo ali .......
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Imaš na internetu da pročitaš Propisi(zakon) o držanju pčela gde je tačno napisano gde, pod kakvim uslovima i na koji način mogu da se gaje pčele, tako da ti preporučujem da to pročitaš pa će ti onda biti jasnije šta dalje činiti !!!Možda nije prava tema za ovo ali nisam znao gde da napišem,pa ću probati ovde.Danas sam išao da izvadim nekoliko suvih stabala breskve da bih posadio druga na njihovo esto kada za to bude vreme,zatekao sam sledecu situaciju. komšija sa kojim ne govori niko u selu pa ni ja je postavio košnice pola metra od uduta sa voćnjakom i okrenuo ih prema voću tako da su košnice na 3,5 metara od prvog reda voća ,dali on ima na to pravo,kako da prskam voće,kako da radim u voćnjaku kada me pčele napadaju, neka su pitanja koja se sada postavljaju. kome da se obratim za pomoć?
Ta opcija otpadaLijepa riječ i gvozdena vrata otvara????
Ne ovo nije gubar,a nije ni zutotrba.Ovo je larva zutotrbe http://www.bljesak.net/Thumb/0x0/btm-larva2.jpgJel ovo taj gubar, nađoh ga danas na deblu trešnje? Izbrojao sam ima 6 nogica, tačnije 3 para, samo napred kod glave, nema drugi "set" nogica, glava je narandžasta, telo tamno. Malo posle toga naiđoh na vilinog konjica, isto ima 6 nogu i odozgo gledano mi i liči na ovu gusenicu sa slike, ima lepo narandžaste kvrge isto kao ova gusenica samo ne vire dlake, pa se pitam da se to ta gusenica ne pretvori možda u vilin konjica?
I na kraju najbitnije, kakvu štetu prave osim kao klasične gusenice?