Bolesti i ostali problemi kod teladi

I kod mene par teladi poceli da duvaju, njih 6 sisaju ni jedan nece da sisa, bio veterinar jutros dao terapiju...

Sta ide od terapije?
Moji lepo piju mleko ali imam par skupljenih, takvi su jos od kad sam ih uzeo izgleda da su imali jaci proliv. Rastu, piju, jedu i nemaju proliv ali su i dalje skupljeni. Dobili su amoksicilin i tilozin kad su dosli. Sad se poneki zakaslje malo pa razmisljam da im opet podelim terapiju, mislio sam floron a sta jos sa njim ne znam, mozda opet tilozin to cu jos videti kad se posavetujem sa nekim.

Sta ide od terapije?
Moji lepo piju mleko ali imam par skupljenih, takvi su jos od kad sam ih uzeo izgleda da su imali jaci proliv. Rastu, piju, jedu i nemaju proliv ali su i dalje skupljeni. Dobili su amoksicilin i tilozin kad su dosli. Sad se poneki zakaslje malo pa razmisljam da im opet podelim terapiju, mislio sam floron a sta jos sa njim ne znam, mozda opet tilozin to cu jos videti kad se posavetujem sa nekim.
Nzm sts je davao bio sam na njivi ceo dan, bio je i veceras dao opet neku terapiju sad bio da obidjem dahcu 2 3 samo tako... 🤦
Moze neki savet sa kojom terapijom ici malo da se pokrene nesto...

Jutros izbacio jezik krenuo da peni, veterinara pozvao on dosao za pola sata tele u medju vrmenu uginulo ...

Nazad
Vrh