Bolesti i lečenje krava

Kolega Vojkanvrelo kako misliš sa fiziološkom ako nije problem molim te objasni mi postupak

Kolege samo da javim i da se zahvalim svima koji su mi nudili resenja za lecenje krave... Krava je bolje i pocela da jede... Zahvaljujem se javno svima:cool:

Bez veterinara se ne moze, ja da ucim veterinare kako da lece krave ne mogu, znaju, ako hoce mogu da primene ako nece nece, i mozes da psujes places molis nece pa nece... Ovde sam dosta naucio i imao korisne savete od vecine ljudi, da ne kazem od svih, da ne mislite da preterujem. Ovde sam stalno govorio vise imam poverenja u ove ovde ljude sa kojima se dopisujem nego u ovdasnje veterinare,... U nekim delovima mozes ostvariti saradnju a u nekima ne,.. A ovde na forumu uvek mozes naci odgovor koji ce ti bar dati sansu da mozes spasiti grlo...

Ja planiram da kupim knjige kada budem isao za BG, bolje je znati po nesto, da sam znao kako se leci proliv bilo bi mi lakse, da nije ovih ljudi ovde na forumu nadrljao bih 99%... Ja znam da ima ljudi koji travama sve lece, ali nece da kazu, jer ima i zlih ljudi koji mogu da zloubotrrebe te stvari, kod mene jedna zena davnih 95 godine lecila je kravu i od proliva jedino su kod nje veterinari dolazili kada je kontrola mleka, ali je umrla a nikom nije rekla za te stvari,...KAda je rkava uznemirena i neda da se muze ubi boga ko god pridje, ona je dovoljno bilo da udje pridje do nje krava je pogleda i kao ukopana miruje dok je muzes , itd... To su stvari koje su ljudi pricali, ali sve je to bilo u krugu ljudi nikada javno... JA recimo da to znam svima bih rekao, da me udaras motkom po glavi a da ti krava boluje ili bilo koja zivotinja pomogao bih ti, da se zivotinja ne muci, ali u realnom zivotu malo ima takvih malo ima takvih...

Nesto mi opasno nece internet konekcija a treba da postavim sliku.

- - - - - - - - - -

Ne vredi ljudi,nemojte misliti da nesto zezam ali nece.Cim proradi dobicete informaciju.

Nazad
Vrh