balansero
Član
Ma reci cenu,mozda ti se vise isplati da celu sledecu godinu pravis freze umesto da sejes i sadis
- - - - - - - - - -
.............
- - - - - - - - - -

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
prodao sam jeZa početak, zašto si bivši vlasnik.
Interesuje nas kako se pokazala u radu...i za koliko si je prodao[/QUOTE
ja sam zadovoljan bio,jako je dobro uradila, kad sam je kupio imala je nozeve od 11cm pa sam naruzio od 7cm i na kraju od 5 cm...ovi od 11 su mi kidali zile od vocaka duboko su ulazili u zemlju, pa sam menjao i na kraju sa 5 je extra odradila posao, 4 sm ulazi u zemlju,zavisi koje nozeve imas.. a zemlju izbacivaa,mislim travu iza traktora znaci tacno u sredinu ,tako da u redu nista ne ostanecisto kao da je covek uradio rukom
![]()
tacno nzm ali mogu da ti dam broj od majstora pa da ga pitas mislim da je oko 1200euraHvala na odgovoru,interesuje me cena jer bi pravio pa da vidim kako se uklapam...
Mislim da je to mnogo za rucno pravljenu frezu,ali hvala ti na odgovorutacno nzm ali mogu da ti dam broj od majstora pa da ga pitas mislim da je oko 1200eura
evo uspeo sam juče da uslikam frezu i merke ako nekome još nešto treba slikaću.inače provalio sam tek juče da je ovaj diferencijal blokiran na 4:1 a ne 2:1 tako da se zbog toga sporo vrti.staviću samo drugo srce pošto je ovo kućište uvareno dobro