brka45
Član
Ja sam pitao koji je način podizanja za veliku sumu.Je l' imaš ti kolega toliko para u BTC? Je l' imaš uopšte BTC? Jer da imaš, znao bi i kako da ih se rešiš i uzmeš keš, a ako i imaš a ne znaš, eeee...onda si u problemu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ja sam pitao koji je način podizanja za veliku sumu.Je l' imaš ti kolega toliko para u BTC? Je l' imaš uopšte BTC? Jer da imaš, znao bi i kako da ih se rešiš i uzmeš keš, a ako i imaš a ne znaš, eeee...onda si u problemu
Pre svega ne znam, a pretpostavljam da i ovaj "zec" a i ovaj ET ( i ti ) je isto neka kripto valuta. Ali smesan izraz mi je bio, koliko vremena treba doci do "zeca" Dobar terijer izvuko bi ga glat za par sati.potrebno je za 1ZEC da se iskopa oko 5 nedelja, za ETH 6 nedelja...
Prvo si rekao da nije za trgovinu od danas do sutra a potom da je moguca trgovina i do kraja nedelje, sto je po meni logicno ako vidis zaradu.Peet, ali to je najveca greska... Ako mislis da ga kupis danas i prodas sutra ti si u kanalu... To nije nesto cime se trguje danas za sutra Stavis ih tamo negde, pa kad BTC skoci na neku pristojnu cifru onda mozes da ih povuces nazad sa svojom nekom zaradom. A to moze da bude do kraja nedelje-meseca-godina... Jbga, sve je to "igra na srecu"
Sa tim novcima nisam baratao i nemam ih ali ovaj primer mozda pali kod nas, na zapadu u bilo kojoj zemlji, konkretno siguran sam sto se SAD-a tice nece da moze bas tako.Sta nekoga boli du*e... To su tvoje pare, neko ce da uzme procenat na transfer i svi srecni i zadovoljni... Isto kao i kad odes u banku, polozis 3 mil eur (npr..) sta nekoga briga odakle ti... Isto tako i kad radis podizanje...
Prvo si rekao da nije za trgovinu od danas do sutra a potom da je moguca trgovina i do kraja nedelje, sto je po meni logicno ako vidis zaradu.
Ne mozes ti nikako poloziti veliku svotu novca u banci, cak ni 10% od te navedene a da prvo ne pokazes poreklo tih para. Kao prvo u trenutku si odmah sumnjiv da krijumcaris nedozvoljene substance ili nesto drugo.
Ti prijatelju nisi ni podigao ni uplatio u banci vise od 10000e inace bi znao da to tako ne funkcionise,Isti kao i za malu... Sta nekoga boli du*e... To su tvoje pare, neko ce da uzme procenat na transfer i svi srecni i zadovoljni... Isto kao i kad odes u banku, polozis 3 mil eur (npr..) sta nekoga briga odakle ti... Isto tako i kad radis podizanje... Ovde si isto ulozio neke pare, imao zaradu od 3000% i sad hoces da podignes svoje novce. Nisi ti to ukrao pa sad da se cimas hoce li te neko provaliti... Imas samo dnevne limite koliko novca mozes na nekim mestima da podignes i to je to... Ali s'obzirom da ti limiti prelaze 2mil $ dnevno mislim da neces imati problema sa svojim sredstvima
Ne bih rekao da je proslo vreme, kad kurs varira. Ako pre izvesno vreme taj BTC je vredeo 19000 $ a sad 7500$ sta to znaci.Da, nije za danas-za sutra u smislu da ulozis 100e i podignes 110e cisto eto fore radi... NARAVNO da ces podici pare sutra ako cena skoci i ti zaradis 3000e (ako me razumes sada) Ali proslo je to vreme kad je skakao "kurs" za nekoliko stotina procenata u 24h...
A mozes da podignes koliko hoces. Odes na blagajnu (onu sa strane) i kazes, dobar dan, meni treba milion da podignem... I oni ti kazu, ok, treba nam par sati vremena i pozovu te kad ti spreme kintu Nema sta da budes sumnjiv, to su tvoje pare Bilo im je lepo kad si im doneo milku evra i nisu te pitali odakle ti, sad ce te pitaju kad ih povlacis