Berko

dvorednog berka sam agregatirao sa traktorom od 40ks, vec dve godine radim tako tako da moze i 539. fora je u tome da berko nema tarup koji gusi traktor nego ima dva noza koji sitne biljne ostatke.
...inace 539 moze da bere i sa zmaj 222...ali bez tarupa :haha:
:ppozdrav:

Dejane,kao i kod svih berača gume nisu ni bolje ni lošije ali jako čisto bere čak mislim da bere najčistije od svih berača sa ovih prostora.

Pa sta bi sa tim Berkom, kad snjim brati kukuruze jer iz ranijih komentara clanova koji ga imaju sam zakljucio da mu smeta rosa i sirak a ja sam se licno uverio da mu smeta i kad je jako uprzeno nevidise kukuruz od komusine :ppozdrav:

mica967 je napisao(la):
Pa sta bi sa tim Berkom, kad snjim brati kukuruze jer iz ranijih komentara clanova koji ga imaju sam zakljucio da mu smeta rosa i sirak a ja sam se licno uverio da mu smeta i kad je jako uprzeno nevidise kukuruz od komusine :ppozdrav:
Ne pričajte ako niste videli-tačno je da ubaci krtog i to mu je sve ali u svakom slučaju manje od zmaja i šenpetera.Klipove očisti 95%.A sada mi objasnite kako beru zmaj i šenpeter koji nemaju ventilatore.

ja sa mojim k2 berem cisto njemu nesmeta in sirak ni rosa ni suvo a kada berko bude imao godina ko k2 onda pisi kakva je berac da li ce i postjoati ili ce biti u vrh basce

Gagi,ja znam da je to najbolja serija zmajevih berača i da su to dobri berači samo ne znam da li sam dobro razumeo da si hteo da kažeš da u svim uslovima čisto bere u šta baš nisam siguran.Što se tiče sirka i rose da si pročitao celu ovu temu bilo bi ti jasno da je to berač novije generacije i da se malo drugačije šteluje.Kad bi samo obišao koji put sa njim drugačije bi pričao.A što se tiče trajanja to mnogo zavisi od onog koji bere.

pa najbolje se i bere kad je rosno bar ja sa mojim 222rpm tako radim i nikad ništa sa njim nisam imao izvinjavam se na :off_topic:

I Berko može da bere samo po rosi jer kada bere po uprženom u prikolici izgleda kao da je natovarena čista kukuruzovina.Ovde ga iz milošte zovu Serko.

dok je cale mogao da radi tarao se dan noc bez gasenja. i prosle godine je brao korpu ljustika na prikolica u podne inace mi vilama istovaramo a zuti se u kotarke.a sto se tice da probam koji krug u to neverujem najverovatnije cu ga prodati.pravo ime Maticu :haha: :haha: bez uvrede

Nazad
Vrh