dragansavin
Član
bobo moram da ti kazem da sto se tice secke tu gresis jer radi bez ikakvih problema jedino je problem valjak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
dragansavin je napisao(la):@Radovane mislim da gresis sto se tice otkidackih valjaka kada je sirak,muvarika rosna nema sanse da ides vise od 1 metra a da se valjci ne zaguse(dime se) i spojnica krci(preklizava)A ako ti imas neki patent izum ajde pomozi i nama
Ja sam na berku skinuo secku i imam isti problem sa otkidackim valjcima, znaci da nije do secke vec je problem u tim nozevima za ciscenje valjaka.RADOVAN je napisao(la):Jeste ja sam u rodu sa Miletom (Zovem se Zoran ali mi je sin pravio profil na forumu pa je stavio njegovo ime). Dodji kod mene ja cu ti dati nozeve kod okidackih valjaka ili samo uzmi mustru pa ih namesti. Da ne bi kupovao od njih jer oni imaju sigurno nozeve. Ako ti se noz popusti i upadne u rolje spremi 100e. Ja od 2005.-te berem bez njih, i nemam taj problem. I dalje tvrdim da je problem u secki a ne u okidackim valjcima. Zasto kad je trava suva nema tih problema? To sto tarup proguta progutace i berac. Sto se tice nozeva ja jos nisam stavio al' imam u planu, i verujem uz male investicije jer ovako kako su oni stavili to je kilavo, videces i sam. Nisi mi odgovorio da li su ti nozevi fiksirani, a mislim da jesu, onda je tu i problem jer kod mene se setaju. Veruj mi da sam mu sve cake nasao za ove 4. godine a i ti ces nakon 4. godine znati mogo vise nego sad. Ne znam da li su i i rolje skoz rasirene?