Berko

Oni su klateći samo bolcna služi kao graničnik da ne udara u telo sečke

I kod mene su bili sa 2 rupe pa su serviseri skinuli.Vaši su noževi fiksirani i zato vam smeta trava kada je vlažna,ja berem bez noževa-danas sam baš počeo da berem a jutros sve mokro dok se magla nije podigla i ide bez problema.Ni na jednom beraču noževi nisu fiksirani a i roto-kosa je primer.Kod mene ima samo jednu rupu gde stoji nož i udara kraj noža u bolcnu koja služi kao graničnik

Drugar kupio pre same sezone dvoredni Berko, polovni.
U početku je muke mučio sa popravkama, tri puta išao u Mol po delove.
Sada ga je utegao i oduševljen je sa time kako ga lako vuče Rakovica 65 i kako lepo čisti klipove. Sa jedne zmajevke nema više od 5-6 korpi komušine.

Branko je napisao(la):
Drugar kupio pre same sezone dvoredni Berko, polovni.
U početku je muke mučio sa popravkama, tri puta išao u Mol po delove.
Sada ga je utegao i oduševljen je sa time kako ga lako vuče Rakovica 65 i kako lepo čisti klipove. Sa jedne zmajevke nema više od 5-6 korpi komušine.
cu sam da je neko kupio u Pazovi ja sam za sada obrao oko 100j otisao mi lezaj na uvlakackom lancu to je za sada sve od kvarova,lako ga vuce i ursus 355

Da, brao je sa njim onaj kukuruz pre nadvožnjaka prema Pazovi, sa desne strane. Tu se pomučio, jer mu je zatajio tarup, pa raspao se neki lančanik itd.
Sada, kad je sve doštelovao, super zadovoljan.
Kaže Rajka sa njim samo peva, a Rajka na korak do generalke.

ja sam odavno zavrsio branje samo sto sam tek pre dva dana stigao da spakujem berac u supu, od kvarova samo sto mi je pukao noz, koji neznam zasto

Stvarno je jako jednostavno napravljen taj berač.
Takav sistem bi mogao da se sklepa i za neki samohodni.

To je ono što sam ranije pričao-kada mu povataš cake ide ko blesav.Do sada nisam imao nijedan kvar na 10-ak jutari,imam još 4 jutra da berem sa kolegom moje i njegovih 5 ali sada vreme :udri:

Meshtre, ja čuo da se taj samohodni Berko na nekoj prezentaciji prevrnuo u stranu prilikom kipovanja kukuruza.

Pa moglo bi se reći da je sitnica. :osmeh: Znam 100% i ne pišem napamet jer je kolega zvao direktno u fabriku da se informiše oko kupovine samohodnog i umalo se nije šlogirao kada su mu rekli pošto je i koja je procedura kupovine.Da ne dužim cena mu je 150.000 eura sa obavezom uplate avansa od 50% cene mašine da bi oni mogli da ga naprave i isporuče.Mislim da je to malo previše.

Matić je napisao(la):
Pa moglo bi se reći da je sitnica. :osmeh: Znam 100% i ne pišem napamet jer je kolega zvao direktno u fabriku da se informiše oko kupovine samohodnog i umalo se nije šlogirao kada su mu rekli pošto je i koja je procedura kupovine.Da ne dužim cena mu je 150.000 eura sa obavezom uplate avansa od 50% cene mašine da bi oni mogli da ga naprave i isporuče.Mislim da je to malo previše.
malo vise previse

Nazad
Vrh