Berko

Zoran0230 je napisao(la):
Berko čistije bere i bez vetra samo što ljudi hoće da ga lopatama tovare pa treba da bude skroz čist
Nisam znao da su u zmaju izmislili ventilator :sta:
ventilator :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Berko čistije bere i bez vetra samo što ljudi hoće da ga lopatama tovare pa treba da bude skroz čist

ciji to zmaj 222 cisto bere :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Post je spojen: [time]1267480918[/time]

e ovo je tema o berku aj necemo vise o zmaju.Koliki je kos na berku ili koliko koseva staje u zmajevku.

vrati se malo nazad nisam mislio na tvoj 223 jos ih je pisalo ,nisam video kako tvoj zmaj bere a mogli bi videti tvoje cokanje kada budes krunio :ppozdrav:
Post je spojen: [time]1267481268[/time]

malo je veci.kod mene je 3.5 i puna zmajevka.
Post je spojen: [time]1267481632[/time]

jeste i po papirima je veci,u selistu sam brao bati b. kaze da nikada niko nije mogao da kod njega obidje krug ja sam obilazio,a kukuruz 2 zmajevke na jutru

Zoran0230 je napisao(la):
pa onda objasni sta si hteo da kazes sa ovim.nisam znao da su u zmaju izmislili ventilator.

Zorane znam da ima i na drugim beracima ali posto je Nikola rekao da je ubacio ventilator od Z-223 ispalo je da je ubacio od pravog beraca.Malo sale nije na odmet nemoj zameriti.

dq3tav.jpg

2565xya.jpg

1zjjfm.jpg

10qic7a.jpg

14x2has.jpg

Gde je strelica se nalazi oštrica noža
Na ove dve slike su mesta gde se montiraju(gornja i donja strana)

prava umetnost je bila naci delove za vetar od 223 zmaja ucetiri ili pet prodavnica sam kupovao delove.nazovem ja zmaj trazim rezervne delova a ono zena pocela da se smeje kaze nemamo mi delova vec par godina :haha: :haha:

Nazad
Vrh