sto bi reko nas narod:
Alalti vera Zorane

ovo je smesno i prevazislo svaku meru sta se radi,iskreno me zanima doklece?!
sto se tice loh nes sorte,to je nesto slicno tom fri,jedino za sadnicu treba izdvojiti 1.2e.
sto se tice zaharija ono je glupo komentarisati,toliko sarenih lazi.a kada toliko prica zasto ne prica kako su ga seljaci ispred seoske prodavnice,normalno malo pod gasom...posto drugo i nista ne ostaje srpskom seljaku izvredjali i ispljuvali.da je jedva pobegao od linca.
zasto ne prica o realnosti srpskog sela vec prodaje bajke,sto ne ode sada kod zorana i napravi reportazu,a ima mnogo srpskih sela gde je prosek starosti preko 50 godina a od tog pola momci.
pozdrav brate topalo,samo napred
Post je spojen: [time]1280874260[/time]
- Stop! - uleće reditelj - Pa jeste li vi normalni?! Ovo je školska emisija, treba decu da kulturno uzdižemo. Lepo vi kažite kako čitate knjige, pričajte o kulturi. Ajde ponovo.
- Ustanem ti ja tako oko pola pet i pročitam knjigu-dve, pa onda isteram ovce na ispašu. Dok ovce pasu ja ti se lepo sit načitam, a onda kad ih vratim kući pred ručak ja onako na brzinu prelistam dve-tri knjige. Uz ručak mnogo volim da čitam. Obično uzmem neku deblju knjigu da mogu posle rucka da se lepo ispavam.
- A onda kad ustanem, dođe komšija Pera i mi tu pročitamo jedno tri-četiri knjige pre nego sto siđemo u selo. Uveče se celo selo skuplja u biblioteci. Tu svi čitamo i komentarišemo šta je ko pročitao. Oko deset sati obično bibliotekarka proglasi fajront jer smo pročitali sve knjige. Tada se svi preselimo kod komšije Mike. On ima štampariju...