Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
.Uopšte , jel ima neko ideju šta da se radi sa kupinom kad se povadi ovo što imamo ... neka nova sorta koju će da plaćaju tri dinara skuplje od ništa ili da se ne lažemo više , neka druga kultura ?Zdrvo svima. Moze li mi neko reci koje sredstvo bi sada mogao da upotrebim protiv trulezi jer kupina pocinje da mi trune, pa bi hteo da je spasim koliko se to moze? Unapred hvala

.da bi je prodali na zapadu po ceni koja je tamo od 5,6,7 eura kilogram treba da nadju ludaka ,jer ta cena se opasno priblizava cenama nekih drugih proizvoda kao sto je cokolada i tako to.resenje je ili da proizvodjaci budu i izvoznici ili da hladnjace prave neke druge izvozne cene.ako se nesto ne promeni vidim da ce se njive uzeleti kupina.
koga vise prave budalama.ili gde to postoji radi se prijem robe a ne zna se cena,to je kao kada bi oni nekome izvezli svoj proizvod a da mu ne znaju cenu,ili kao da ja odem u prodavnicu a da ne znam cenu posto je keks i kazem platicu samo da vidim koliko mi nije mnogo.poljoprivreda je jedina oblast gde kupac odredjuje koja ce cena biti a ne prodavac kao sto je kod ostalih.mlin odredjuje cenu zita,hladnjaca odredjuje cenu kupine,silos cenu kukuruza....Deda Lala je napisao(la):Читајући Ваша запажања хтео бих да Вам препоручим да прочитате дописе пријатељ Гљивара
из не тако далеке Шпаније,занимљива су и ПОУЧНА,у рубрици "Исплативост гајења поврћа у пластеницима".З а све ово и оно што Вас сналази сте и сами криви:
-гајите сорте које из неког разлога неће нико да купи
-ретко поштујете биолошка и технолошка правила гајења биљака
-узимате погрешне саветнике
-немате информација које се сорте траже на тржишту ЕУ
-нисте ни формално потражили контакте са купцима изван Србије и немате појма о стандардима које МОРА да задовољите да свој производ продате у иностранству