mislim da ce u ovoj zemlji jos dugo biti izrabljivani poljoprivrednici svih grana. Jer "biznismeni" hladnjacari i ostali tesko jos na necemu mogu da zgrnu tolike pare za kratko vreme, kao sto su navikli za vreme sverca. A naravno tu im pomaze nasa narodna vlada, jer naravno nista ne radi da to spreci, a ima instrumenata. Sto da pokrece mehanizme anti-monopola i zakon, ako moze da se omasti i da se ne svadja. I nista nama ne vredi da se udruzujemo, malinari su daleko organizovaniji pa tesko uspevaju da pariraju. Nas je manje, a i Srbi smo.... Primer kod mene u selu- svako ima da se proda za dinar vise po kilu. Desavalo se to vise godina.
A narodna vlada i jos uvek cuti, gde je sada kad nam je potrebna. Gde je protivgradna zastita, cujem grad kosi po srbiji. A videcete zimus kako ce da pricaju kako je nasa kupina i malina glavni izvozni adut, kako je najkvalitetnija i najtrazenija. Samo jos malo da se uredi trziste kod nas pa ce svi da se obogatimo. A kad dodje maj jun i juli, njih nigde. Krkaju po kafanama i idu na egzoticna ostrva da letuju, a mi se przimo na suncu, i kisnemo beruci kupine i poklanjamo ih nasim divnim hladnjacarima, pametnim i uspesnim biznismenima.
Inace danas je na RTS 1 u u 12 sati bio prilog iz Raznja. Smakli cenu na 25 din za cacanku.Torn free nemamo ili malo , ista je cena.