Benzinska kosacica

Jeste Zorge,ali nije motor od tog proizvodjaca ,motor je briksov.A nemam ja nista protiv tih motora,stara kosilica sa B&S motorom pokosila pun ocin trave,drugi noz na njoj,i taj je gotov vec,i jos kosi i radi,e sad sto se sem motora sve ostalo raspalo,sasija puna pukotina,neki delovi otpali sa nje,tockovi drugi set svi se klimaju,to je druga stvar vec xd....Ova zelena kosilica je lepa i jaka,ali ne kosi kako treba ide mi na zivce,dzabe joj i John Deer i nzm sta da pise na njoj ....Ja sam nju uzeo ne zbog marke ,nego zbog prednjih tockova,evo na slici se vidi kakvi su,imam milion drveca,ruza i kojecega vec da obilazim dok kosim travu,ovi tockovi su pun pogodak,okrecu se 360 ,kad su otkljucani ,olaksa mi posao visestruko spram neke obicne kosilice.

Nije valjda da si prao karburator bez da si skidao i oprao rezevoar xd...to ne ide jedno bez drugog.Ja kad sam to na mojoj kosilici radio,rezervoar je isao dole obavezno,nisam hteo raditi isti posao 2 puta,ali sam se jos osigurao dodatno sa filterom za gorivo.Trebalo bi svaka kosilica da ima filter,mnogo su sitne te rupice u karburatoru,lako se zapusi.
Da me neko od starijih kolega uputio na to možda bih ga i oprao. :)
Ovako .. nema veze ide to jedan čas.

Operi ponovo kurbubrator i ubudzi joj filter i mir,ne moras prati rezervoar.Cena filtera nije ni vredna pisanja,ali najpametnija stvar koju mozes ugraditi.Ako i posle ne bude radila kako treba,onda sarafas dalje,mada pisao si da je radilo jedno vreme,stoga i ja mislim da opet kurbubrator zabusiva u svom poslu.

Operi ponovo kurbubrator i ubudzi joj filter i mir,ne moras prati rezervoar.Cena filtera nije ni vredna pisanja,ali najpametnija stvar koju mozes ugraditi.Ako i posle ne bude radila kako treba,onda sarafas dalje,mada pisao si da je radilo jedno vreme,stoga i ja mislim da opet kurbubrator zabusiva u svom poslu.
Jel pasuju ovi za APeNce?
Opraću ga u svakom slučaju pošto ne stoji kako treba. Ispao je neki šraf i deluje kao da ga još jedan samo drži.
Ali staviću filter u svakom slučaju.

Pa nzm iskreno,ja sam skinuo i nosio crevo goriva sa kosilice u grad i kupio spram njega filter.U Zr ona radnja Moto Dane.Prvo mi nudili filter koji nije providan,reko ni dzaba to,posle nasli ovakav sa slike,puno bolje po meni,bar vidis njegovo stanje otprilike koliko je zaprljan.

Pa nzm iskreno,ja sam skinuo i nosio crevo goriva sa kosilice u grad i kupio spram njega filter.U Zr ona radnja Moto Dane.Prvo mi nudili filter koji nije providan,reko ni dzaba to,posle nasli ovakav sa slike,puno bolje po meni,bar vidis njegovo stanje otprilike koliko je zaprljan.
Super. I ovako mislim da naručim od Daneta to i još po neke stvari. Treba samo da izmerim prečnik creva.

Jeste Zorge,ali nije motor od tog proizvodjaca ,motor je briksov.
И за то да кажеш фала - где би се зезао и пошто, да треба да нађеш делове који нису "Бригз Стратон", типа за неки "Текумсе" или "Колер".
.Ja sam nju uzeo ne zbog marke ,nego zbog prednjih tockova,evo na slici se vidi kakvi su,imam milion drveca,ruza i kojecega vec da obilazim dok kosim travu,ovi tockovi su pun pogodak,okrecu se 360 ,kad su otkljucani ,olaksa mi posao visestruko spram neke obicne kosilice.
И ја патим за окретним (кастер) котачима на косилици.

А такве филтере, ако вас мрзи да их тражите офлајн, имате и онлајн код Кинеза. Ја сам за баш ситне новце накуповао по' туцета таквих филтера са све магнетићем унутра и нарезаним комадима силиконских црева и оним жичаним шелницама, да их тако назовем.

Ма на "Алиекспресу". Укуцај у поље за претрагу "motorcycle fuel filter" или нешто такво, па ће ти излетети филтера на киле за ситне новце.

Ма на "Алиекспресу". Укуцај у поље за претрагу "motorcycle fuel filter" или нешто такво, па ће ти излетети филтера на киле за ситне новце.
A treba naručiti to iz Kine! :) Nemam ni profil na Aliju, nemam čak ni bankovni račun koji u potpunosti posedujem! :(
Aj pošalji mi ti jedan druže Zorge! :) Pa jel smo mi valjda neka zajednica? Komuna da kažem. A ne tamo neke kapitalističke svinje!

Немој да од форума правиш некакву хипи-комуну, нити комунисте од нас!

Дај ми адресу у ПП, да ти пошаљем. Имам још један сет.

Немој да од форума правиш некакву хипи-комуну, нити комунисте од нас!

Дај ми адресу у ПП, да ти пошаљем. Имам још један сет.
Prošla je mene davno ta nazovi hipi faza kad sam imao dredove i pušio one smešne cigare. Sad sam više u nekom drugom fazonu. :)
A sad da smo komuna ovde na forumu, pa jesmo vlada neka. Da li smo komunisti? Ima valjda i takvih.

Za filter, me nemoj da te cimam sa slanjem. I ovako treba da naručujem neke delove kod Daneta pa ću tamo i filter. Jel to 8mm?
Haval druže Zorge u svakom slučaju!

Дуле, па тих и таквих филтерчића вероватно имаш у свакој продавници ауто делова - није то нека роба коју можеш да нађеш само у специјализованим продавницама.

Ако ти се не потрефи, па останеш без филтера, на устежи се да јавиш, јер ових дана скоро свакодневно одлазим до поште по нешто, па није неки посебан труд да ти шаљем и ову зајебацију.

Nazad
Vrh