Jeste Zorge,ali nije motor od tog proizvodjaca ,motor je briksov.A nemam ja nista protiv tih motora,stara kosilica sa B&S motorom pokosila pun ocin trave,drugi noz na njoj,i taj je gotov vec,i jos kosi i radi,e sad sto se sem motora sve ostalo raspalo,sasija puna pukotina,neki delovi otpali sa nje,tockovi drugi set svi se klimaju,to je druga stvar vec xd....Ova zelena kosilica je lepa i jaka,ali ne kosi kako treba ide mi na zivce,dzabe joj i John Deer i nzm sta da pise na njoj ....Ja sam nju uzeo ne zbog marke ,nego zbog prednjih tockova,evo na slici se vidi kakvi su,imam milion drveca,ruza i kojecega vec da obilazim dok kosim travu,ovi tockovi su pun pogodak,okrecu se 360 ,kad su otkljucani ,olaksa mi posao visestruko spram neke obicne kosilice.

John Deere JS63VC Self Propelled Mulching Lawn mower - Garden Equipment Review
If you are seeking a highly manoeuvrable mulching lawnmower, then this top quality John Deere JS63VC, 21 inch width of cut, self-propelled (3 speed) lawnmower from John Deere is specifically designed to meet your requirements.The John Deere JS63VC is equipped with front castor wheels which means...
gardenequipmentreview.com