Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Cena prava sitnicaDa li može neka preporuka za kosilicu,bitno mi je da ima bar dve brzine u hodu
Ono što valja to i koštaCena prava sitnica
![]()
Oleo Mac LUX 55 TBI samohodna motorna kosačica , sa 3 brzine
Oleo Mac samohodna motorna kosačica LUX 55 TBI , sa 3 brzine , 4.5KS - Sa svojom izuzetnom čvrstinom i sjajnim sistemom sakupljanja, čak i kada se koswww.prodavnicaalata.rs
Evo kako izgleda nakon korišćenja. Ko zna češki može i da sluša. Dobro se drži. Samo je džak sav pocepan. Plastično kućište, ne vidim da je puklo nigde. Za te pare ne bi ni smelo sem ako je pregaziš traktorom.Cena prava sitnica
![]()
Oleo Mac LUX 55 TBI samohodna motorna kosačica , sa 3 brzine
Oleo Mac samohodna motorna kosačica LUX 55 TBI , sa 3 brzine , 4.5KS - Sa svojom izuzetnom čvrstinom i sjajnim sistemom sakupljanja, čak i kada se koswww.prodavnicaalata.rs
Ne znam, ali ne zvuči mi dobro. Čin mi se da daje pun gas u praznom hodu što ne bi smelo.Ponov kinez iz inostranstva.. vidi se da je jedva radio, filter isto cist kao sunce.. zna bas tesko da pali i ima problema na paljenju.. preventivno sam zamenio ulje i novo je gorivo naravno..
Sta moze biti otprilike kada se ovako ponasa ?
![]()
Latetni peder.E moji vi! Džaba vama vaše fensi skupe kosačice i šta god! Tok se trava ne pročešlja i ne prozrači to travnjak nije!!!![]()
![]()
Ko ? Mali Vesić?Latetni peder.
Jel si stisnuo kočnicu (tj, otpustio.) dok si probao da ga okrećeš?Kako bi trebao noz dole da se okrece kada se pomera rukom, jel da ide lagano ili da ima dobar otpor ?
Cini mi se da nesto nije ok, otpor je bas dobar, tesko se okrece rukom...
Kako ne znaš? Poluga na ručici koju stisneš kad pališ kosačicu. Kad je pustiš kosačica se ugasi. Verovatno si mislio da je to gas ili sl?Nisam, ne znam ni gde ti je kocnica.. Ja pokazao majstoru snimak, kaze najverovatnije nesto do noza, popustio se ovo ono.. sibnucu ja to njemu pa neka gleda, da ja ne bacam pasulj.
Moraš da osetiš otpor,ako nema otpora onda ne valjaKako bi trebao noz dole da se okrece kada se pomera rukom, jel da ide lagano ili da ima dobar otpor ?
Cini mi se da nesto nije ok, otpor je bas dobar, tesko se okrece rukom...