Benzinska kosacica

Nije prigusen motor,po zvuku znam sigurno da ima dobre obrtaje,sem toga filter vazdusni je nov,prosle godine karburator detaljno cistio takodje,do motora nije.Ostaje mi da kupim noz neki koji je agresivniji ,tj pravi veci vakum,pa mozda pomogne,posle toga nzm sta cu.
Nzm sta moze biti problem napred iskreno,nema nicega napred,menjac je pozadi na kosilici,tockovi su iste velicine.Kad je guram napred odma je noz prvi,ka nazad ima neka gumena zavesa,pa menjac pa tek onda noz.Vidi se dole na slikama.Zadnja slika je njen fabricki noz,sad kad gledam ,definitvno ne deluje agresivan noz,tj sigurno ima boljih da prave veci vakum ispod kosilice.Crveni noz na njoj je taj drugi sto sam kupio kao neki univerzalni,taj ne radi nista drugacije od ovog njenog,isti djavo ...
Probao sam i da pustam i podizem prednje tockove,tj da bude niza ili vislja kosilica napred,opet ne znaci nista,isto propusta travu pomalo nebitno u kom su polozaju prednji tockovi.

Prvi nož ti je za malč, drugi za neki polu malč. Ne mogu da ti garantujem da će ti kupovina ravnog noža sa velikim krilcima rešiti problem ali vredi pokušati. Ako se ne guši motor ni u velikoj travi onda je verovatnije da će biti bolje.

Kad kosi bez korpe treba da je zatvorena sa strane sa plasticnim poklopcem.
Ne treba. To je samo kada želiš malčiranje.

Nazad
Vrh